Origineel kerstpakket

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod origineel kerstpakket

Kies een origineel kerstpakket in de webshop of laat het op maat maken

U slaagt gegarandeerd bij GiftsDirect! In de webshop staan zeer veel kant en klare pakketten. Of u nu een origineel kerstpakket zoekt of toch liever voor een traditioneel kerstgeschenk gaat, wij hebben het. Heeft u iets in gedachten wat u niet in de webshop ziet? Neem dan contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Uw wens is onze uitdaging!

Wist u dat steeds meer mensen kiezen voor een duurzaam of maatschappelijk verantwoord kerstpakket? Hier werken wij uiteraard ook aan mee.

Originele kerstpakketten

De feestelijke tijd van het jaar breekt weer aan. Dé tijd om uw werknemers eens lekker te verwennen met een leuk kerstgeschenk of luxe kerstpakket. Bij Giftsdirect bent u op dé plek om uw originele kerstpakketten uit te zoeken! Wij hebben een ruim aanbod van mooie en originele pakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pakket in een basket met los kunstof blad die als tafeltje te gebruiken is, of de producten verpakt in een stoere zit ton, een trolley of een weekendtas? Wist u dat het ook mogelijk is om een pakket in een bepaalde kleur te bestellen? Dat ziet er stijlvol uit en past wellicht goed bij uw huisstijl!

Origineel kerstpakket snel bezorgd

Wist u dat wij korte levertijden garanderen? U hoeft nooit lang te wachten op uw originele kerstpakket. Wel adviseren wij om tijdig te bestellen. De vraag naar kerstpakketten is groot, als u lang wacht kan het zijn dat er al dingen zijn uitverkocht. Vraag vandaag nog uw offerte aan. Zo weet u zeker dat uw personeel en relaties verrast zullen worden met de feestdagen!