Kerstpakket mannen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kerstpakket mannen

Kerstpakket voor mannenbedrijf

Met ongeveer 70 kerstpakketten heeft een Giftsdirect.nl een ruim aanbod. We raden u dan ook aan om rustig alle kerstpakketten te bekijken. U kunt bijvoorbeeld producten met allemaal een kleur kiezen voor uw kerstpakket zoals blauw, rood en nog vele meer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren terug laten komen en hierbij uw eigen bedrijfslogo erop bedrukken. Hierdoor zal het kerstpakket sterk geassocieerd worden met uw bedrijf, een stukje marketing waar het natuurlijk ook om gaat bij het geven van kerstpakket.

Kerstpakket mannen? Jazeker!

Steeds meer bedrijven maken onderscheidt in het geven van kerstpakketten voor mannen en vrouwen. Met deze afsplitsing zorgt u ervoor dat personeel of klantrelaties het kerstcadeau als persoonlijker gaan beschouwen. U geeft hierbij het gevoel af dat u meer hebt nagedacht over het cadeau dat u wilt geven als kerstpakket. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat bij ‘kerstpakketten mannen’ gelijk aan een gereedschapkist kerstpakket gedacht moet worden. Probeer een kerstpakket aan zowel de mannen als vrouwen te geven waar ieder personeelslid blij van wordt.

Ludiek kerstpakket voor mannen

Bij het geven van een kerstpakket voor een bedrijf waar voornamelijk mannen werken is het belangrijk aan wie u het geeft. Houdt rekening met de branche waarin het bedrijf zit. U zou zich af moeten vragen of dierenkliniek baadt heeft bij een vleespakket of bijvoorbeeld dierenbond. Vergeet ook niet de bedrijfsuitstraling die u wilt uitdragen naar uw klantrelaties. Staat uw bedrijf voor een informeel jong bedrijf dan is het natuurlijk vrij ‘saai’ op schriften en pennen te geven als u een ludiek kerstpakket voor mannen wilt geven. Eenmaal inzichtelijk wat de uitstraling van uw bedrijf is en aan wie u het geeft kun je bepalen voor welk kerstpakket voor mannen u kiest.