Waterdichte telefoonhoes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod waterdichte telefoonhoes

Waterdicht hoesje als relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk voldoet aan een aantal voorwaarden. Is een product leuk om te geven en te krijgen, handig om te hebben en is het onwaarschijnlijk dat iemand het product al bezit? Dan weet u zeker dat u een goede keuze heeft gemaakt. Een waterproof smartphonehoesje voldoet aan alle drie de voorwaarden. Alle hoesjes in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Met uw eigen opdruk komt uw bedrijf keer op keer onder de aandacht. Stuur uw ontwerp mee met uw vrijblijvende offerte-aanvraag en u ontvang van ons gratis een digitale proefdruk.

Een waterdicht telefoonhoesje wordt vaak niet intensief gebruikt, maar wordt bewaard voor de juiste situaties en gelegenheden. De hoesjes zijn goedkoop in aanschaf en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt. Voor een kleine investering komt uw bedrijf dus keer op keer onder de aandacht. 

» Bekijk alle telefoonhoesjes

Waterdichte tablethoes

Misschien heeft u het al gezien: u vindt op deze pagina niet alleen hoesjes voor smartphones, maar ook voor tablets. Deze zijn geschikt voor iPads en Android tablets van diverse formaten. Wilt u zeker weten of een (spat)waterdichte etui voor iPad ook geschikt is voor uw tablet? Bekijk dan in de specificaties de exacte afmetingen van de hoes. In de productomschrijving vindt u meestal ook de grootte van de opening.