Mobiele opladers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mobiele opladers

Bedrukken of graveren met uw eigen logo of tekst

Alle mobiele opladers van Giftsdirect.nl zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. In sommige gevallen is ook graveren mogelijk. Bent u benieuwd hoe de oplader die u op het oog heeft er uit ziet met uw eigen logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We informeren u dan niet alleen over onze tarieven, maar sturen u ook gratis een digitale proefdruk met uw eigen ontwerp.

Alle tarieven in onze webshop zijn incl. bedrukken in 1 kleur.

Heel geschikt als relatiegeschenk

Mobiele opladers, kabels en docking stations van Giftsdirect zijn heel geschikt als relatiegeschenk. Ze komen voor de ontvanger namelijk altijd van pas. Verras uw relaties of medewerkers met een praktisch geschenk. Denk daarnaast eens aan de vele toepassingen binnen uw bedrijf. Met een powerbank binnen uw huisstijl komen uw buitendienstmedewerkers bijvoorbeeld altijd goed voor de dag en blijven zij de hele dag bereikbaar.

Smartphone en tablet accessoires

In onze webshop vindt u nog veel meer relatiegeschenken die het gebruik van smartphone en tablet nóg leuker of handiger maken. Vindt u op deze pagina nog niet helemaal wat u zoekt, neem dan eens een kijkje tussen bijvoorbeeld: