Beschermhoes iPad bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod beschermhoes ipad


Ook voor iPad Air en iPad Mini

In onze webshop vindt u niet alleen hoesjes voor de reguliere iPad, maar ook beschermhoezen voor de iPad Air en iPad Mini. Hoezen voor een specifiek model zijn perfect passend en houden steeds rekening met het ontwerp van uw eigen iPad. Zo is bijvoorbeeld rekening gehouden met de locatie van de power button en de koptelefooningang.

Beschermhoes voor uw iPad bedrukken met logo

Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige relatiegeschenken en promotieartikelen. Onze iPad hoesjes zijn heel geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Daarmee wordt een standaard product een persoonlijk relatiegeschenk of kunt u uw bedrijfs iPads uitrusten met een herkenbare en representatieve beschermhoes. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het product van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuurt u daarbij uw ontwerp mee, dan ontvangt u van ons niet alleen een prijsopgave maar ook een gratis digitale proefdruk op maat.

Tables hoes bedrukken als relatiegeschenk

Giftsdirect.nl kan de tablethoezen voor u voorzien van uw eigen opdruk als goed relatiegeschenk. Dat kan bijvoorbeeld uw logo, een eigen ontwerp of een persoonlijke boodschap zijn. Daarmee maakt u van een blanco product een persoonlijk geschenk. Alle tarieven in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Dat geeft u alvast een goede indruk van de te verwachten kosten. Bij sommige tablethoezen kunt u er ook voor kiezen ze te laten graveren. Bent u op zoek naar een tablet hoes met een luxe uitstraling? We vertellen u graag welke hoezen zich daarvoor goed lenen.

Stuur met uw vrijblijvende offerte-aanvraag uw ontwerp mee, dan ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk!

Tablet accessoires

Op onze website vindt u nog veel meer smartphone accessoires. Naast tablethoezen vindt u in onze webshop ook standaarden, stylussen, touch handschoenen, toetsenborden en touchscreen cleaning sets. 

» Bekijk alle tablet accessoires

Tablet hoes bedrukken