Telefoonhoesjes bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod telefoonhoesjes bedrukken

Smartphone hoesjes voor iPhone en Android

Giftsdirect.nl beschikt over een ruime collectie generieke hoesjes voor elke denkbare telefoon. Ons assortiment is actueel en altijd bij de tijd. Zo beschikken wij onder andere over beschermhoesjes voor de iPhone 5 en 5S en over telefoonhoesjes voor diverse Samsung Galaxy modellen. Ook vindt u in onze webshop telefoonhoesjes die geschikt zijn voor vrijwel alle smartphones met normale afmetingen. 

Of u nu op zoek bent naar een hoesje of case voor een specifiek model (bijvoorbeeld in grotere oplage voor wederverkoop) of naar een generiek relatiegeschenk dat voor bijna iedere ontvanger van pas komt, in onze webshop kunt u altijd iets passends vinden. Vindt u op deze pagina nog niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op - we onderzoeken graag voor u of er nog mogelijkheden zijn.

Telefoonhoesje met logo

Alle telefoonhoesjes uit onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij waar wij de mogelijkheid hebben tot bedrukken, borduren en graveren. Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw product naar keuze zullen wij u altijd informeren over de bedrukkingsmogelijkheden voor uw specifieke case of hoesje. Overweeg een telefoonhoesje met logo ook eens in te zetten voor uw buitendienstmedewerkers. Zo zijn zij ook onderweg herkenbaar als medewerkers van uw bedrijf.

Vindt u op deze pagina nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment telefoonhoesjes, smartphone accessoires of tablet accessoires.