Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Kerstsokken met logo eigen ontwerp ca 4 weken levertijd

Artikel nr. CU0051

Kerstsokken met logo eigen ontwerp ca 4 weken levertijd

kerstsok met logo eigen ontwerp het leukste relatiegeschenk met kerst
» Lees meer over dit product

Bent u ook op zoek naar de laagste prijs?

Vraag geheel vrijblijvend de laagste prijs aan. Wij maken razendsnel een scherpe prijs voor u. Onderstaande prijzen zijn indicaties voor dit artikel zonder opdruk.

vanaf 300 paar € 3,75 per paar
vanaf 500 paar € 3,35 per paar
vanaf 750 paar € 2,99 per paar
vanaf 1000 paar € 2,75 per paar
vanaf 2500 paar € 2,19 per paar
vanaf 5000 paar € 1,95 per paar

Binnen 1 minuut vraagt u een offerte aan
Wij maken gratis een vrijblijvende visual met uw logo van artikel Kerstsokken met logo eigen ontwerp ca 4 weken levertijd. Logo uploaden in eps, ai of pdf vector bestand.

Kerstsokken met logo eigen ontwerp ca 4 weken levertijd

Kerstsokken als relatiegeschenk

Zoekt u kerstsokken voor uw personeel of relaties zijn altijd leuk om te schenken in de decembermaand. Wij maken een geheel uniek ontwerp op maat met uw logo en of tekst. Laat ons uw wensen weten, mail het logo in eps of ai formaat en wij zullen onze scherpe offerte ondersteunen met een mooi ontwerp. Wilt u een eigen wikkel, sleeve of kaart aan de sokken dan is dat zeker ook een leuke optie. De sokken krijgen hierdoor nog meer de uitstraling van "eigen ontwerp sokken" 

Kerstsokken als kerstgeschenk

Kerstsokken zijn een leuk geschenk met kerst. U kunt deze schenken aan uw klanten, relaties of personeel. Gepersonaliseerde kerstsokken zijn niet alleen leuk om weg te geven maar ze zijn ook zeer geschikt om per post te versturen aan o.a. thuiswerkers. In deze tijd werken veel mensen thuis en hoe leuk is het om deze attentie voor de kerstdagen in de brievenbus te ontvangen. Wij kunnen uw mailen van a tot z verzorgen. Wilt u een full colour bedrukt verzenddoosje of een wit of bruin doosje. Wij regelen het voor u. 

Kerstsokken laten maken

Wij produceren kerstsokken geheel naar uw ontwerp maar wij kunnen ook een mooi design voor u maken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wilt u om de kerstsokken een full colour bedrukte sleeve of een kaart aan de sokken, dan is dit uiteraard ook mogelijk tegen een kleine meerprijs.Wij werken direct samen met de fabriek en daarom is Giftsdirect de groothandel op het gebied van gepersonaliseerde kerstsokken. Vraag ons naar de beste prijzen

Wij leveren ook kerstsokken vanaf 120 paar met een levertijd van ca 2 -3 wekenSchrijf als eerste een beoordeling

Velden met een * zijn verplicht.

De scherpste prijs met uw naam of logo

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor Kerstsokken met logo eigen ontwerp ca 4 weken levertijd met uw naam of logo. Heeft uw vragen? Neem contact op voor direct antwoord.

Direct advies via de livechat!
direct advies via livechat

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman