Sokken met foto

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Blij worden van sokken met foto

Hoe leuk is dat: sokken met foto. Het zal vast zorgen voor vrolijke gezichten van anderen die uw sokken hebben gezien. Met de komst van Happy Socks zijn bijzondere sokken niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar eerder alleen zwarte sokken en witte sokken normaal was om te dragen zijn nu juist vrolijke sokken de nieuwe norm.

Sokken met foto bedrukken

Sokken met foto bedrukken doe je gemakkelijk naar eigen wens bij Giftsdirect. Verzend een bestand met uw zelfgemaakte ontwerp of deel uw wensen van bedrukking met ons. Zodra we uw aanvraag binnen hebben gekregen gaan we gelijk voor u aan de slag. Met persoonlijke service en een gratis digitale proefdruk waarborgen we de kwaliteit. Zo weten we zeker dat we voldoen aan uw verwachtingen. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvend offerte aan op de productpagina. Ziet u hieronder geen mogelijkheden? Bekijk dan ons totale aanbod sokken die ook met een foto bedrukt kunnen worden. Door sokken met foto te bedrukken heeft u altijd een unieke sok. Geen enkel ander persoon in de wereld zal u eigen bedrukte sokken met foto ook dragen. Met de foto op sokken iets willen belichten is een slimme zet als het gaat om marketing. Door de bijzondere sokken heeft u zo een gesprek gestart. Niet meer over het weer en het hedendaagse nieuws praten maar over uw sokken. Hoe leuk is dat!

Foto op sokken

Graag een foto op sokken plaatsen? Dat kan bij Giftsdirect. Door ons diverse aanbod sokken kunnen we met diverse druktechnieken een foto op sokken plaatsen. Kies er bijvoorbeeld voor om de gehele foto op de sokken te bedrukken of om de foto meermaals in het klein terug te laten komen. Want naast een afbeeldingen op sokken kunnen we ook logo’s en teksten op sokken bedrukken. Zowel op de onderkant als de zijkant van de sokken. Geef uw wensen van bedrukking gemakkelijk door via de productpagina. Stuur uw eigen ontwerp naar ons toe of vertel ons uw wensen. Met een digitale proefdruk en persoonlijke service waarborgen we de kwaliteit. Wilt u dus een foto op sokken plaatsen? Kies voor Giftsdirect!

Sokken met foto bedrukken bij Giftsdirect

Bij ons kunt u gemakkelijk zelf sokken ontwerpen door simpelweg uw foto toe te sturen en uw wensen door te geven.  We kunnen vanaf 120 paar per maat produceren waardoor we voor heel bedrijf sokken met foto kunnen bedrukken. Straal dus een eenheid uit of zorg voor spraakzame momenten door veel sokken te bedrukken. Bang dat uw foto op de sok niet helder is? Maak u geen zorgen, u ontvangt eerst een digitale proefdruk. We helpen u dan ook graag in het proces van ontwerp tot bedrukking. Nu al vragen ergens over? Neem contact met ons op.