Sokken met foto hond

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Honden foto op sokken bedrukken

Het is heel gemakkelijk om binnen aanvraag in te dienen om een honden foto op sokken te bedrukken. Filter allereerst heel simpel op kleur en prijs om sokken te vinden die dienen als vertrekpunt binnen het geldbudget.

Vervolgens kunt u een foto van uw eigen hond uploaden via de productpagina. Geeft u tevens de gewenste aantallen en de leverdatum aan. Zodra we uw aanvraag hebben binnengekregen gaan we gelijk aan de slag en sturen we u een digitale proefdruk van de honden foto op sokken toe. Zo waarborgen we de kwaliteit van bedrukking zoals scherpte en plaatsing.

Tevens weten zo zeker dat de sokken voldoen aan uw verwachting. Niks voor niks helpen we u graag het hele proces met persoonlijk en deskundig advies. Zo behalen we het maximale resultaat.

Sokken met foto hond als perfect cadeau

Verras een hondenliefhebber met een foto van hun hond op sokken bedrukt. Een ludiek geschenk wat zeker in de smaak zal vallen. Uiteraard is dit stuk textiel leuk voor u zelf of om aan uw collega's te geven. Gebruik bijvoorbeeld een foto van de kantoorhond.