Kookschort bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kookschort bedrukken

Uw kookschort bedrukken wij in onze eigen drukkerij

Wist u dat wij over een eigen drukkerij beschikken? Hier heeft u voordeel van! We houden de lijntjes namelijk kort. Zo profiteert u van scherpe prijzen en snelle levertijden. Bovendien garanderen we de hoogste kwaliteit van zowel het schort als de opdruk. Ook na vaak wassen is uw opdruk nog mooi helder. En dat is toch wat u wilt? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Tip: maak een leuk cadeaupakket en laat bijvoorbeeld ook een snijplank, keukenmes, of bbq met gereedschap bij het kookschort bedrukken! Bekijk ook ons assortiment aan bedrijfskleding, horeca kleding en BBQ schorten.

Hoe lang duurt dat, een kookschort bedrukken?

Dit gaat supersnel! Zodra we uw bestelling binnen hebben en u de proefdruk heeft goedgekeurd gaan we aan het werk met het bedrukken van uw kookschorten.

Let wel op: heeft u ze echt op heel korte termijn nodig? Neem dan even contact met ons op. We kunnen de voorraad dan checken en concrete afspraken over de levertijd maken. Zo weet u zeker dat u ze op tijd binnen heeft! U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, namelijk per mail of telefoon maar ook door gebruik te maken van de live chatservice op de website. We staan graag voor u klaar!

Persoonlijke koksschort bedrukken voor uw kok

Verras uw kok door een koksschort te laten bedrukken. Een leuke manier om een persoonlijk tintje aan de keuken te geven of als blijk van waardering aan uw kok. Het mooie is dat een koksschort bedrukken helemaal niet duur is! Zo een keukenschort bestelt u al vanaf €0,48. Een keukenschort bedrukken met een eigen ontwerp dat uw kok nooit meer zal vergeten.