Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Origineel relatiegeschenk nodig? Laat een kookschort bedrukken!

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Denk dan eens aan een kookschort! Koken en bakken wordt steeds populairder. Hoe leuk om dit te doen met een uniek schort?! Ook voor culinaire activiteiten met personeel, vriendengroep of studentenvereniging is een bedrukt kookschort ideaal. Kijk maar eens rond in onze webshop. U treft een uitgebreid assortiment sloven en schorten. Wij bedrukken ze graag met uw naam, logo of tekst en afbeelding naar keuze.

Uw kookschort bedrukken wij in onze eigen drukkerij

Wist u dat wij over een eigen drukkerij beschikken? Hier heeft u voordeel van! We houden de lijntjes namelijk kort. Zo profiteert u van scherpe prijzen en snelle levertijden. Bovendien garanderen we de hoogste kwaliteit van zowel het schort als de opdruk. Ook na vaak wassen is uw opdruk nog mooi helder. En dat is toch wat u wilt? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Tip: maak een leuk cadeaupakket en laat bijvoorbeeld ook een snijplank, keukenmes, of bbq met gereedschap bij het kookschort bedrukken!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Hoe lang duurt dat, een kookschort bedrukken?

Dit gaat supersnel! Zodra we uw bestelling binnen hebben en u de proefdruk heeft goedgekeurd gaan we aan het werk met het bedrukken van uw kookschorten.

Let wel op: heeft u ze echt op heel korte termijn nodig? Neem dan even contact met ons op. We kunnen de voorraad dan checken en concrete afspraken over de levertijd maken. Zo weet u zeker dat u ze op tijd binnen heeft! U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, namelijk per mail of telefoon maar ook door gebruik te maken van de live chatservice op de website. We staan graag voor u klaar!

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops