Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Telefoonhoesjes bedrukken

Telefoonhoesjes zijn bijzonder praktisch en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Een bumper of case beschermt de telefoon tegen valschade en gebruiksschade rondom en (in het geval van een case) ook aan de achterzijde van de smartphone. Een nadeel is dat het touchscreen niet beschermd wordt tegen krassen. Een voordeel is dat de smartphone altijd gereed is voor gebruik en niet uit de hoes gehaald hoeft te worden.
  • Een insteekhoesje beschermt de telefoon terwijl u deze niet gebruikt of met u meedraagt tegen bijvoorbeeld valschade en krassen. De telefoon is goed beschermd, ook het touchscreen. Een nadeel is dat de telefoon uit de hoes moet worden gehaald bij gebruik. Dit type hoesje biedt tijdens het gebruik geen bescherming.
  • Een flipcase of booktype beschermt de telefoon rondom. Voor gebruik moet de hoes worden opengeklapt. Bij een flipcase klapt u de voorkant naar beneden, in het geval van een booktype hoes klapt u het hoesje open als een boek (de naam zegt het al). 
  • Vooral de laatste twee types worden vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een portefeuille. Er is dan ruimte voor pasjes en/of wat contant geld. Dit kan voor sommige gebruikers de portemonnee vervangen.
  • Tot slot zijn er nog speciale hoesjes, bijvoorbeeld waterdichte hoesjes of sportarmbanden.

Smartphone hoesjes voor iPhone en Android

Giftsdirect.nl beschikt over een ruime collectie generieke hoesjes voor elke denkbare telefoon. Ons assortiment is actueel en altijd bij de tijd. Zo beschikken wij onder andere over beschermhoesjes voor de iPhone 5 en 5S en over telefoonhoesjes voor diverse Samsung Galaxy modellen. Ook vindt u in onze webshop telefoonhoesjes die geschikt zijn voor vrijwel alle smartphones met normale afmetingen. 

Of u nu op zoek bent naar een hoesje of case voor een specifiek model (bijvoorbeeld in grotere oplage voor wederverkoop) of naar een generiek relatiegeschenk dat voor bijna iedere ontvanger van pas komt, in onze webshop kunt u altijd iets passends vinden. Vindt u op deze pagina nog niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op - we onderzoeken graag voor u of er nog mogelijkheden zijn.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Telefoonhoesje met logo

Alle telefoonhoesjes uit onze webshop zijn geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Giftsdirect.nl beschikt over een eigen drukkerij waar wij de mogelijkheid hebben tot bedrukken, borduren en graveren. Wanneer u een offerte aanvraagt voor uw product naar keuze zullen wij u altijd informeren over de bedrukkingsmogelijkheden voor uw specifieke case of hoesje. Overweeg een telefoonhoesje met logo ook eens in te zetten voor uw buitendienstmedewerkers. Zo zijn zij ook onderweg herkenbaar als medewerkers van uw bedrijf.

Vindt u op deze pagina nog niet wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment telefoonhoesjes, smartphone accessoires of tablet accessoires.

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops