Zwarte mondkapjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod zwarte mondkapjes

Voordelen zwarte mondkapjes

Naast de andere uitstraling van zwarte mondkapjes in plaats van ‘normale’ kleur wit heeft het ook een paar praktische voordelen. Als u kiest voor wasbare mondkapjes kunt u vlekken uit de kleur zwart beter uitwassen. U zult de vlekken van bijvoorbeeld make-up minder snel zien op een zwart mondkapje. Bij witte wasbare mondkapjes zou de kleur van make-up toch gaan vervagen en de originele witte kleur nooit behouden.  

Waarom zwarte mondkapjes?

Allereerst zijn mondkapjes tijdens de coronaperiode in het openbaar vervoer en steeds meer op andere plekken verplicht. Waar mensen in Azië al sinds lange tijd mondkapjes dragen wanneer ze verkouden zijn is dat in Europa eigenlijk pas sinds het Coronavirus. Kortom, de echte reden waarom u mondkapjes draagt is natuurlijk om andere mensen niet te besmetten. De reden waarom u voor zwarte mondkapjes zou gaan kiezen is eigenlijk puur qua uitstraling. Het is onderscheidend ten opzichte van het ‘gebruikelijke’ witte mondkapje.

Zwarte mondkapjes worden trending

Witte mondkapjes zijn nog steeds de meest gekozen mondkapjes. Daarentegen ziet u wel steeds meer mensen die kiezen voor zwarte mondkapjes. Hetzelfde geldt voor patronen, logo’s of andere felle kleuren op mondkapjes. Aangezien er tijdens het COVID-19 virus toch steeds meer verplichtingen komen op het dragen van mondkapjes kunt u dit beter modieus doen. U zou haast kunnen spreken van een heuse modelijn op gebied van mondkapjes. Val dus op en koop zwarte mondkapjes, niet alleen modieus maar ook praktisch omdat vuil niet opvalt.