Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Verkrijgbaar bij ons: zwarte mondkapjes

Je ziet veelal witte mondkapjes, maar bij ons kun je ook zwarte mondkapjes kopen. Naast een onderscheidende kleur van zwarte mondkapjes heeft het ook praktische voordelen. Daarnaast kun je het soms ook beter combineren met kleding zoals een zwart trainingspak. Uniek en modieus.

Voordelen zwarte mondkapjes

Naast de andere uitstraling van zwarte mondkapjes in plaats van ‘normale’ kleur wit heeft het ook een paar praktische voordelen. Als je kiest voor wasbare mondkapjes kun je vlekken uit de kleur zwart beter uitwassen. Je zult de vlekken van bijvoorbeeld make-up minder snel zien op een zwart mondkapje. Bij witte wasbare mondkapjes zou de kleur van make-up toch gaan vervagen en de originele witte kleur nooit behouden.  

 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Waarom zwarte mondkapjes?

Allereerst zijn mondkapjes tijdens de coronaperiode in het openbaar vervoer en steeds meer op andere plekken verplicht. Waar mensen in Azië al sinds lange tijd mondkapjes dragen wanneer ze verkouden zijn is dat in Europa eigenlijk pas sinds het Coronavirus. Kortom, de echte reden waarom je mondkapjes draagt is natuurlijk om andere mensen niet te besmetten. De reden waarom je voor zwarte mondkapjes zou gaan kiezen is eigenlijk puur qua uitstraling. Het is onderscheidend ten opzichte van het ‘gebruikelijke’ witte mondkapje.

Zwarte mondkapjes worden trending

Witte mondkapjes zijn nog steeds de meest gekozen mondkapjes. Daarentegen zie je wel steeds meer mensen die kiezen voor zwarte mondkapjes. Hetzelfde geldt voor patronen, logo’s of andere felle kleuren op mondkapjes. Aangezien er tijdens het COVID-19 virus toch steeds meer verplichtingen komen op het dragen van mondkapjes kun je dit beter modieus doen. Je zou haast kunnen spreken van een heuse modelijn op gebied van mondkapjes. Val dus op en koop zwarte mondkapjes, niet alleen modieus maar ook praktisch omdat vuil niet opvalt.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman