EHBO set

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod ehbo set

EHBO set promotiemateriaal

Bij Giftsdirect hebben we al goedkope EHBO sets vanaf €1,99,- verkrijgbaar. Vanwege de goedkope vanaf prijzen kun je deze EHBO sets weggeven als promotiemateriaal. Vergroot het bewustzijn over de noodzaak van EHBO op beurzen, open dagen of bij ziekenhuizen. Het is zelfs mogelijk om je eigen logo of tekst op de EHBO sets te bedrukken. Je kunt namelijk eenvoudig een EHBO set bedrukken naar eigen wens.


EHBO set bedrukken

Een EHBO set bedrukken is om vele redenen handig om te doen. Allereerst om herkenning te creëren naast het welbekende rode met witte kruis. Door het bedrukken van een EHBO set kunt u aan geven voor locatie het geldt. Waar hoort de EHBO set te liggen? Voor welke locatie is de EHBO set bedoeld? Bijvoorbeeld bij grote sportcomplexen is het van belang dat de EHBO sets altijd op dezelfde plek blijven liggen en niet rondslingert om in geval van nood tijdig te handelen. Heeft u dus meerdere EHBO sets nodig en wilt u deze graag bedrukken? Bij Giftsdirect kunt u al vanaf €2,82,- een EHBO set bedrukken naar eigen wens.


EHBO set bedrukken met logo

U kunt een EHBO set met bedrijfslogo weggeven om de naamsbekendheid te vergroten, meer waardering te krijgen of om de professionaliteit te vergroten. Uiteraard met het belangrijkste doel voorop: eerste hulp kunnen verlenen bij ongelukken. Zo kunt u er ook voor kiezen om de bedrukte EHBO sets weg te geven als relatiegeschenken aan de klanten. Met name wanneer je als bedrijf actief bent in een branche waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Geef het weg op beurzen, bij een aankoop of tijdens de feestdagen als dank voor de samenwerking.

 

Eenvoudig een EHBO set bedrukken

Je kunt gemakkelijk een EHBO set bedrukken in drie stappen. Filter allereerst op prijs en kleur om een EHBO set binnen uw budget te vinden. Geef vervolgens de wensen van bedrukking door via een bestand op via het opmerkingenveld. Zo kunt u aangeven waar, hoe groot en met welke kleuren u wilt bedrukken. Tevens kunt u de gewenste aantallen en bezorgdatum doorgeven waarna u de offerteaanvraag kunt afronden. Vervolgens gaan we direct aan de slag en kunt u een gratis digitale proefdruk retour krijgen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en weten we zeker dat u verwachtingen waar worden gemaakt.