Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Schort bedrukken: persoonlijk, professioneel en strak afgewerkt!

Schort bedrukkenBent u op zoek naar persoonlijke schorten voor uw bedrijf, atelier of bijvoorbeeld kookgroep? Dan bent u bij GiftsDirect aan het juiste adres. Wij bedrukken uw schorten met uw naam, verenigingsembleem of bedrijfslogo. Zeer vakkundig bedrukt of geborduurd voor een nette en herkenbare uitstraling! In onze webwinkel treft u een groot assortiment schorten aan. Kijk maar eens rond. Heeft u vragen, of zoekt u iets specifieks? Neem dan contact met ons op en laat uw schort bedrukken door onze vakkundige specialisten. We staan voor u klaar!

Schort bedrukken of toch borduren, wat is beter?

Zoals u misschien wel weet is er een verschil tussen bedrukken en borduren. Laat u uw schort bedrukken of borduren? Is het materiaal van het schort glad en niet zo zwaar dan is drukken beter, een borduursel kan dan te zwaar zijn. Heeft u gekozen voor een stevig textiel? Dan is het goed om voor borduren te kiezen. Dit geeft een professionele en luxe uitstraling. Onze medewerkers adviseren u graag welke techniek het beste is voor uw schort.

Wist u dat u voor al uw promotiekleding bij GiftsDirect terecht kunt? Onze groothandel in bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen voorziet u graag van uw benodigde kleding of geschenken!

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Wat moet u doen om een schort te laten bedrukken?

U bestelt eenvoudig uw te bedrukken schorten online. Heeft u het gewenste artikel gevonden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Levert u direct uw logo aan? Wij maken dan een scherp aanbod op maat. Wanneer u het eens bent met de offerte maken we eerst een digitale proefdruk voor u. Deze keurt u, pas wanneer het voldoet aan uw wensen gaan we de schorten bedrukken.

Meer hoeft u niet te doen, de rest regelen wij voor u! Makkelijk toch?

© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops