Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes wasbaar? Verkrijgbaar bij Giftsdirect.nl

U vraagt zich vast weleens af of mondkapjes wasbaar zijn? Het antwoord daarop: ja! Mondkapjes kunt u meermaals gebruiken mits de mondkapje uiteraard worden gewast. Zorg er wel voor dat de mondkapjes op een hygiënische manier worden verschoond. Kies hieronder uit ons aanbod wasbare mondkapjes, geef eventuele wensen voor bedrukking door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Wanneer zijn mondkapjes wasbaar?

Mondkapjes zijn wasbaar wanneer het materiaal van textiel is. Na ieder gebruik moet u het mondkapje wassen met een volledig wasprogramma op 60 graden Celsius. Als tip geeft de rijksoverheid hierbij om geen wasverzachter toe te voegen maar alleen wasmiddel. Qua materiaal is het goed om te kiezen voor niet-gekleurd textiel vanwege de kans op huidirritaties.

Op- en afdoen mondkapjes

Voor het opdoen van het mondkapje is het belangrijk dat u let op de hygiëne. Voor die tijd uw handen wassen, bij het opzetten van de mondkapje de lussen vasthouden en vervolgens het herbruikbaar hygiënisch masker niet meer aanraakt. Bij het afdoen van het mondkapje geldt ook weer dat de handen worden gewassen. De kans is namelijk aanwezig dat je handen bacteriën bevatten waarbij u vervolgens de lussen vervuild.

Waarom een wasbaar mondkapje?

Het grote voordeel van een wasbaar mondkapje is dat u het kunt hergebruiken. De prijs van een mondkapje dat wasbaar is zou waarschijnlijk hoger zijn. Bedenk hierbij wel dat een eenmalig mondkapje maar eventjes gedragen kan worden. Op langer termijn zal u meerdere goedkope mondkapjes moeten kopen waardoor u op het laatst per saldo even duur uit bent. Onder het mom goedkoop is duurkoop zal een wasbaar mondkapje financieel na enige tijd goedkoper zijn. 

GiftsDirect.nl

Gasthuisstraat 2
3911KN Rhenen


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl

KvK: 61463159
Btw: NL 8543 52 107 B01

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2022 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops