Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Zelf je mondkapjes ontwerpen

Steeds meer mensen doen het, zelf je mondkapjes ontwerpen. Bij Giftsdirect.nl kost het ontwerpen van je eigen mondkapje niet veel tijd, zweet en irritaties. Leg je oude stuk stof, schaar en elastieken maar weg. Bij ons kun je digitaal zelf je mondkapjes ontwerpen.

Zelf je mondkapjes ontwerpen via de online tool

Op onze website kun je zelf je mondkapjes ontwerpen door je wensen aan te geven en eventueel je ontwerp in een bestand te sturen. Jij geeft aan hoe jouw ideale mondkapje eruit moet zien. Graag een logo, leuke patroontjes en kleur? Dit is mogelijk. Zodra jij je wensen hebt doorgegeven gaan wij aan het werk. Je kunt er namelijk voor kiezen om eerst een visuele weergave te ontvangen zodat je zeker weet dat je wensen kloppen.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Waarom zelf je mondkapjes ontwerpen bij Giftsdirect.nl?

Tijdens de coronapandemie is er een tekort aan mondkapjes geweest waardoor iedereen massaal zelf mondkapjes ging maken. Zelf je mondkapjes ontwerpen was daarom niet alleen lang, het was ook van belang. Zonder mondkapjes kon je namelijk in de eerste golf van het coronavirus niet reizen met openbaar vervoer. Echter is het wel gevaarlijk om zelf je mondkapjes te ontwerpen omdat de functie van een mondkapje het belangrijkst is. Om andere niet te besmetten is de stof belangrijk, het filter voor ademhaling en de pasvorm rondom je mond. Hoe meer ruimte rondom de mond des te meer kans op vrijlating van bacteriën. Of je kiest voor een gezichtsmasker waarbij je gehele gezicht is bedekt. Koop daarom professionele mondkapjes en ontwerp zelf je mondkapjes bij Giftsdirect.nl.

Inspiratie om zelf je mondkapje te ontwerpen?

Vraag jezelf wat je wilt bereiken met je eigen ontwerp voor mondkapjes. Wil je bijvoorbeeld verbazen of mensen opvrolijken? Als je hiervoor eenmaal een beeld hebt kun je hier logo’s, teksten en kleuren aan koppelen. Dat is juist zo leuk aan zelf je mondkapjes ontwerpen, jij bepaald!

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman