Mondkapjes ontwerpen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mondkapjes ontwerpen

Zelf mondkapjes ontwerpen via de online tool

Op onze website kunt u zelf mondkapjes ontwerpen door de wensen aan te geven en eventueel een ontwerp in een bestand te sturen. U geeft aan hoe jouw ideale mondkapje eruit moet zien. Graag een logo, leuke patroontjes en kleur? Dit is mogelijk. Zodra de wensen zijn doorgegeven gaan wij aan het werk. U kunt er namelijk voor kiezen om eerst een visuele weergave te ontvangen zodat u zeker weet dat uw wensen kloppen.

Waarom zelf je mondkapjes ontwerpen bij Giftsdirect.nl?

Tijdens de coronapandemie is er een tekort aan mondkapjes geweest waardoor iedereen massaal zelf mondkapjes ging maken. Zelf mondkapjes ontwerpen was daarom niet alleen leuk om te maken, het was ook van belang. Zonder mondkapjes kon u namelijk in de eerste golf van het coronavirus niet reizen met openbaar vervoer. Echter is het wel gevaarlijk om zelf mondkapjes te ontwerpen omdat de functie van een mondkapje het belangrijkst is. Om andere niet te besmetten is de stof belangrijk, het filter voor ademhaling en de pasvorm rondom de mond. Hoe meer ruimte rondom de mond des te meer kans op vrijlating van bacteriën. Of u kiest voor een gezichtsmasker waarbij het gehele gezicht is bedekt. Koop daarom professionele mondkapjes en ontwerp zelf de mondkapjes bij Giftsdirect.nl.

Inspiratie om zelf mondkapjes te ontwerpen?

Vraag jezelf wat u wilt bereiken met uw eigen ontwerp voor mondkapjes. Wilt u bijvoorbeeld mensen verbazen of opvrolijken? Als u hiervoor eenmaal een beeld hebt kunt u hier logo’s, teksten en kleuren aan koppelen. Dat is juist zo leuk aan zelf mondkapjes ontwerpen, u bepaald!