Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes kopen? Dat kan bij Giftsdirect.nl

Tijdens de coronapandemie is er een tekort geweest aan mondkapjes, gelukkig zijn er momenteel bij Giftdirect.nl genoeg op voorraad. We helpen je graag om het juiste mondkapje te kopen. Wist jij bijvoorbeeld dat er verschillende soorten mondkapjes zijn?

De verschillende mondkapjes die je kunt kopen

Bij Giftsdirect.nl kun je de keuze maken om een drie-laags of een vijf-laags mondkapje te kopen. Deze zijn niet herbruikbaar maar wel makkelijk in gebruik. Daarnaast kun je een mondkapje kopen die van oor tot oor aan je gezicht zit of een gezichtsmasker van recyclebaar PET die het gehele gezicht bedekt. Deze kun je zelf schoonhouden en daardoor vaker gebruiken. Let hierbij wel op dat je het mondkapje nooit aan de buitenkant rondom de mond vastpakt aangezien er kleine virusdeeltjes aan de buitenkant kunnen kleven. Pak hierbij het mondkapje aan de elastieken rondom de oren vast.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Bedrukbare mondkapjes kopen

Uiteraard kun je bij ons ook bedrukbare mondkapjes kopen. Aangezien de coronapandemie aanhoudt en de verwachting is dat er in de toekomst meer bacteriële pandemieën komen wordt het gebruiken van een mondkapje steeds normaler. Je kan er dan voor kiezen om een gepersonaliseerd mondkapje te kopen zodat je enigszins ‘modieus’ door het leven. Elkaar niet besmetten en je eigen gepersonaliseerde mondkapje dragen, een win-win situatie. 

Hoe werkt een mondkapje kopen bij Giftsdirect.nl?

Bij Giftsdirect is een mondkapjes kopen zeer gemakkelijk. Maak een keuze uit de verschillende soorten mondkapjes, kies een mondmasker of een gezichtsmasker. Je geeft de hoeveelheid aan en verteld ons de gewenste leverdatum. Graag een mondkapje kopen met je eigen logo of tekst? Dat kan door je wensen aan te geven of een ontwerp op te sturen. Hierbij kunnen we een visuele uitwerking naar je toe sturen zodat je zeker weet dat je het ideale mondkapje hebt gekocht. 

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman