Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes kopen? Dat kan bij Giftsdirect.nl

Tijdens de coronapandemie is er een tekort geweest aan mondkapjes, gelukkig zijn er momenteel bij Giftdirect.nl genoeg op voorraad en kunt u een grote oplage mondkapjes kopen. We helpen u graag om het juiste mondkapje te kopen. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende soorten mondkapjes zijn? Kies hieronder uit een mondkapje, geef uw wensen door en ontvang van ons een digitale proefdruk met een vrijblijvende offerte. 

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Ons aanbod mondkapjes

Bij Giftsdirect.nl kunt u de keuze maken om een drie-laags of een vijf-laags mondkapje te kopen. Deze zijn niet herbruikbaar maar wel makkelijk in gebruik. Daarnaast kunt u een mondkapje kopen die van oor tot oor aan uw gezicht zit of een gezichtsmasker van recyclebaar PET die het gehele gezicht bedekt. Deze kunt u zelf schoonhouden en daardoor vaker gebruiken. Let hierbij wel op dat u het mondkapje nooit aan de buitenkant rondom de mond vastpakt aangezien er kleine virusdeeltjes aan de buitenkant kunnen kleven. Pak hierbij het mondkapje aan de elastieken rondom de oren vast.

Bedrukbare mondkapjes kopen

Uiteraard kunt u bij ons ook bedrukbare mondkapjes kopen. Aangezien de coronapandemie aanhoudt en de verwachting is dat er in de toekomst meer bacteriële pandemieën komen wordt het gebruiken van een mondkapje steeds normaler. U kan er dan voor kiezen om een gepersonaliseerd mondkapje te kopen zodat u enigszins ‘modieus’ door het leven. Elkaar niet besmetten en uw eigen gepersonaliseerde mondkapje dragen, een win-win situatie. 

Hoe werkt een mondkapje kopen bij Giftsdirect.nl?

Bij Giftsdirect is een mondkapjes kopen zeer gemakkelijk. Maak een keuze uit de verschillende soorten mondkapjes, kies een mondmasker of een gezichtsmasker. U geeft de hoeveelheid aan en verteld ons de gewenste leverdatum. Graag een mondkapje kopen met uw eigen logo of tekst? Dat kan door uw wensen aan te geven of een ontwerp op te sturen. Hierbij kunnen we een visuele uitwerking naar u toe sturen zodat u zeker weet dat het ideale mondkapje is gekocht. 

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman