Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes bestellen bij Giftsdirect.nl

Dat een mondkapje bestellen tegenwoordig lastig kan zijn begrijpen wij maar al te goed. Er zijn verschillende soorten mondkapjes met 3-laags of 5-laags bescherming. Of wat dacht je van mondmaskers die je mond van oor tot oor beschermd. Daarnaast kun je ook kiezen uit een gezichtsmasker die je volledige gezicht bedekt. We helpen je graag om de juiste mondkapjes te bestellen.

Ons aanbod mondkapjes die je kunt bestellen

Bij Giftsdirect hebben we verschillende soorten kwaliteit mondkapjes. Hoe beter de kwaliteit, des te hoger de vanaf prijs ligt. Zo hebben een hygiënisch drielaags mondkapje die je kunt bestellen vanaf €0,79,-. Ideaal voor kort gebruik tot 8 uur zoals bijvoorbeeld het bezoek aan de supermarkt. We bieden ook vijflaags veiligheidsmaskers aan die niet herbruikbaar zijn. Het biedt betere bescherming en zou beter geschikt zijn voor een bezoek aan het ziekenhuis of instanties met kwetsbare doelgroepen. Uiteindelijk maakt het niet uit of je voor de drielaags of vijflaags mondkapjes kiest, het dragen van een mondkapje maakt de kans om besmettingen over te dragen al minder. Geen mondkapje dragen is altijd slechter dan het goedkoopste mondkapje.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Mondmasker of gezichtsmasker

Naast mondkapjes bestellen kun je bij ons ook gehele mondmaskers of gezichtsmaskers bestellen. Het grote voordeel van bijvoorbeeld het gezichtsmasker is dat je beter beschermd bent. Waar je met een mondkapje voornamelijk anderen niet besmet ben je met een gezichtsmasker beter beschermd voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan de druppels van andere mensen die met een gezichtsmasker niet op je huid terecht komen. Dus voordat je mondkapjes besteld, overweeg ook eens de keuze voor een gezichtsmasker.  

Graag een bijzondere mondkapjes bestellen?

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om mondkapjes te bestellen of een gezichtsmasker te kopen willen we je nog een optie aanbieden. Je kan bij ons mondkapjes ontwerpen met kleur, tekst en logo’s zodat je unieke mondkapjes hebt. Vele bedrijven en verenigingen zijn je al voorgegaan met zelfgemaakte mondkapjes. Ideaal voor promotiedoeleinden of als relatiegeschenk voor je relaties met een kleinere kans op besmettingen.  

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman