Mondkapjes bestellen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mondkapjes bestellen

Mondkapjes bestellen uit ons assortiment

Bij Giftsdirect hebben we verschillende soorten kwaliteit mondkapjes. Hoe beter de kwaliteit, des te hoger de vanaf prijs ligt. Zo hebben een hygiënisch drielaags mondkapje die u kunt bestellen vanaf €0,79,-. Ideaal voor kort gebruik tot 8 uur zoals bijvoorbeeld het bezoek aan de supermarkt. We bieden ook vijflaags veiligheidsmaskers aan die niet herbruikbaar zijn. Het biedt betere bescherming en zou beter geschikt zijn voor een bezoek aan het ziekenhuis of instanties met kwetsbare doelgroepen. Uiteindelijk maakt het niet uit of u voor de drielaags of vijflaags mondkapjes kiest, het dragen van een mondkapje maakt de kans om besmettingen over te dragen al minder. Geen mondkapjes bestellen is altijd slechter dan het goedkoopste mondkapjes bestellen.

Mondmasker of gezichtsmasker

Naast mondkapjes bestellen kunt u bij ons ook gehele mondmaskers of gezichtsmaskers bestellen. Het grote voordeel van bijvoorbeeld het gezichtsmasker is dat u beter beschermd bent. Waar u met een mondkapje voornamelijk anderen niet besmet bent u met een gezichtsmasker beter beschermd voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan de druppels van andere mensen die met een gezichtsmasker niet op de huid terecht komen. Dus voordat u mondkapjes besteld, overweeg ook eens de keuze voor een gezichtsmasker.  

Graag een bijzondere mondkapjes bestellen?

Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt om mondkapjes te bestellen of een gezichtsmasker te kopen willen we u nog een optie aanbieden. U kan bij ons mondkapjes ontwerpen met kleur, tekst en logo’s zodat u unieke mondkapjes hebt. Vele bedrijven en verenigingen zijn u al voorgegaan met zelfgemaakte mondkapjes. Ideaal voor promotiedoeleinden of als relatiegeschenk voor uw relaties met een kleinere kans op besmettingen.