Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Mondkapjes bedrukken is mogelijk bij ons

Wil je graag mondkapjes bedrukken? Sinds de komst van het coronavirus is het steeds gebruikelijker om mondkapjes te bedrukken in plaats van ‘normale’ witte mondkapjes. Bepaal zelf de kleur, tekst en eventueel je eigen logo voor je mondkapjes.

Waarom zou je mondkapjes bedrukken?

Aangezien het coronavirus een lange tijd in de wereld aanwezig is wordt het dragen van mondkapjes op steeds meer plekken verplicht. Als je dan toch mondkapjes moet dragen, kun je het beter laten bedrukken om de situatie iets draaglijker te maken. Je kan bijvoorbeeld vrolijke mondkapjes bedrukken om een glimlach bij andere mensen te bezorgen. Of denk bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk waarbij jij je bedrijf op en originele manier aan het licht brengt.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Professionele mondkapjes bedrukken

Voor het bedrukken van je mondkapjes is het belangrijk om na te denken met welk doel je de mondkapjes wilt bedrukken. Je kan je eigen bedrijf promoten, een leuk evenement benadrukken of een vereniging in de schijnwerpers zetten. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt is het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken. Wil je een professionele uitstraling uitdragen? Bedruk dan alleen een logo op je mondkapje met de bedrijfskleuren. Voornamelijk voetbalclubs hebben de clubkleuren en het clublogo op de mondkapjes laten bedrukken.

Unieke mondkapjes bedrukken

Door unieke mondkapjes te bedrukken zorg je ervoor dat je opvalt. Met leuke patroontjes op het mondkapje of andere creatieve uitingen weet je zeker dat je opvalt ten opzichte van de 'normale' wegwerpmondkapjes. Zo zijn er al heel veel grappige mondkapjes op de markt. Ga brainstormen over een uniek mondkapje en probeer daarbij de link te leggen met de boodschap die je wilt uitdragen. Geen inspiratie en niet weten waar je moet beginnen? Schrijf de naam op waarvoor je een mondkapje wilt bedrukken en schrijf zo veel mogelijk associaties op binnen korte tijd. Denk hierbij niet te lang na, schrijf op wat in je opkomt. Bij Giftsdirect.nl is namelijk veel mogelijk om mondkapjes te bedrukken in grote oplage.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman