Mondkapjes bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mondkapjes bedrukken

Waarom zou u mondkapjes bedrukken?

Aangezien het coronavirus een lange tijd in de wereld aanwezig is wordt het dragen van mondkapjes op steeds meer plekken verplicht. Als u dan toch mondkapjes moet dragen, kunt u het beter laten bedrukken om de situatie iets draaglijker te maken. U kan bijvoorbeeld vrolijke mondkapjes bedrukken om een glimlach bij andere mensen te bezorgen. Of denk bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk waarbij u het bedrijf op en originele manier aan het licht brengt.

Professionele mondkapjes bedrukken

Voor het bedrukken van mondkapjes is het belangrijk om na te denken met welk doel u de mondkapjes wilt bedrukken. U kan het eigen bedrijf promoten, een leuk evenement benadrukken of een vereniging in de schijnwerpers zetten. Als u eenmaal de keuze hebt gemaakt is het belangrijk om te weten wat u wilt bereiken. Wilt u een professionele uitstraling uitdragen? Bedruk dan alleen een logo op je mondkapje met de bedrijfskleuren. Voornamelijk voetbalclubs hebben de clubkleuren en het clublogo op de mondkapjes laten bedrukken.

Unieke mondkapjes bedrukken

Door unieke mondkapjes te bedrukken zorgt u ervoor dat de mondkapjes opvallen. Met leuke patroontjes op het mondkapje of andere creatieve uitingen weet je zeker dat je opvalt ten opzichte van de 'normale' wegwerpmondkapjes. Zo zijn er al heel veel grappige mondkapjes op de markt. Ga brainstormen over een uniek mondkapje en probeer daarbij de link te leggen met de boodschap die u wilt uitdragen. Geen inspiratie en niet weten waar u moet beginnen? Schrijf de naam op waarvoor u een mondkapje wilt bedrukken en schrijf zo veel mogelijk associaties op binnen korte tijd. Denk hierbij niet te lang na, schrijf op wat in u opkomt. Bij Giftsdirect.nl is namelijk veel mogelijk om mondkapjes te bedrukken in grote oplage.