Leuke mondkapjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod leuke mondkapjes

U creëert uw eigen leuke mondkapjes

Wat de ene persoon leuke mondkapjes vindt, hebben andere weer een ander mening over. Bij ons hebben we dus niet standaard patronen en logo’s waaruit u kunt kiezen. U bepaalt wat voor mondkapje u wilt hebben, hierdoor slaagt u dus bij altijd Giftsdirect.nl. U personaliseert eigen leuke mondkapjes waardoor het altijd een uniek mondmasker is.

Leuke mondkapjes bestellen, hoe werkt het?

Bij ons kunt u zelf bepalen hoe u tot leuke mondkapjes komt. U kan een logo of ander bestand uploaden maar u kan ook per tekst je wensen aanleveren. Hierbij kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een visual met logo te ontvangen. Op kort termijn zult u dus al snel zien hoe de mondkapjes eruit zien. U hoeft alleen nog maar het aantal mondkapjes, de gewenste leverdatum en uw gegevens door te geven. Leuke mondkapjes bestellen is bij ons snel en simpel geregeld.

Waarom leuke mondkapjes?

Het dragen van een mondkapje heeft uiteindelijk als doel om anderen niet te besmetten. Om een uzelf en een ander nog beter te beschermen kunt u in plaats van een mondkapje ook voor een gezichtsmasker gaan. Een prettige tijd is het dan ook niet als veel mensen een mondkapje dragen. Daarom is het juist leuk om in bijvoorbeeld pandemieën een vrolijkere uitstraling aan het straatbeeld door het dragen van leuke mondkapjes. Hoe leuk zal het zijn als mensen glimlachen bij het zien van vrolijke mondkapjes. Daarnaast zult u dit ook toe kunnen passen bij marketing van een bedrijf. Een leuk mondkapje tussen alle ‘normale’ witte mondkapjes valt op en zal blijven hangen bij mensen. Kortom, het zal zorgen voor vrolijkheid en zal eerder bij mensen blijven hangen.