Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Op zoek naar leuke mondkapjes?

Bij Giftsdirect.nl ben je op de juiste plek voor leuke mondkapjes. Je bepaalt namelijk zelf welk mondkapje je wilt hebben. Graag je eigen logo erop en zelf de kleur kiezen? Geen probleem, veel is mogelijk en jij bepaalt.

Je creëert je eigen leuke mondkapjes

Wat de ene persoon leuke mondkapjes vindt, hebben andere weer een ander mening over. Bij ons hebben we dus niet standaard patronen en logo’s waaruit je kunt kiezen. Jij bepaalt wat voor mondkapje je wilt hebben, hierdoor slaag je dus bij altijd Giftsdirect.nl. Je personaliseert je eigen leuke mondkapjes waardoor het altijd een uniek mondmasker is.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service

Leuke mondkapjes bestellen, hoe werkt het?

Bij ons kun je zelf bepalen hoe jij tot je leuke mondkapjes komt. Je kan een logo of ander bestand uploaden maar je kan ook per tekst je wensen aanleveren. Hierbij kun je ervoor kiezen om vrijblijvend een visual met logo te ontvangen. Op kort termijn zul je dus als snel zien hoe je mondkapje eruitziet. Je hoeft alleen nog maar het aantal mondkapjes, de gewenste leverdatum en gegevens door te geven. Leuke mondkapjes bestellen is bij ons snel en simpel geregeld.

Waarom leuke mondkapjes?

Het dragen van een mondkapje heeft uiteindelijk als doel om anderen niet te besmetten. Om een jezelf en een ander nog beter te beschermen kun je in plaats van een mondkapje ook voor een gezichtsmasker gaan. Een prettige tijd is het dan ook niet als veel mensen een mondkapje dragen. Daarom is het juist leuk om in bijvoorbeeld pandemieën een vrolijkere uitstraling aan het straatbeeld door het dragen van leuke mondkapjes. Hoe leuk zal het zijn als mensen glimlachen bij het zien van vrolijke mondkapjes. Daarnaast zul je dit ook toe kunnen passen bij marketing van een bedrijf. Een leuk mondkapje tussen alle ‘normale’ witte mondkapjes valt op en zal blijven hangen bij mensen. Kortom, het zal zorgen voor vrolijkheid en zal eerder bij mensen blijven hangen.

© 2020 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: Shopman