Boodschappentas bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod boodschappentas bedrukken

Boodschappen trolley

Boodschappentas, 600D

DIVIA Tas

Mini boodschappentas

Non Woven tas Nivala

Opvouwbare draagtas

SHOP XL Tas

VELIA Opvouwbare Tas

Waarom een boodschappentas bedrukken?

Er zijn meerdere redenen om een boodschappentas te bedrukken. Leuk om te geven als relatiegeschenk of kerspakket waarbij u de producten in de desbetreffende tas kunt doen. Niet alleen leuk voor de eerste indruk van het cadeau maar ook erg nuttig omdat de mensen het later nog steeds kunnen gebruiken. In tegenstelling tot voedingswaren zit er bij een boodschappentas geen houdbaarheidsdatum op. Waar de mensen het ook voor gebruiken, voor het winkelen of meenemen naar het zwembad, u zult veel mensen krijgen die gratis met uw bedrijf in aanraking komen. Gratis reclame!

 

Groot assortiment boodschappentassen

We hebben een groot assortiment boodschappentassen waardoor u altijd de gewenste boodschappentas kunt bedrukken. Onze goedkoopste tas vanaf €0,15,- kunt u gebruiken voor boodschappen maar is wel van papier. Een leuk tijdschrift bij de boekenwinkel meenemen in deze tas moet lukken maar geen natte groentes van de supermarkt. We hebben daarnaast wel vele andere boodschappentassen die u voor de supermarkt kunt gebruiken. Daarnaast hebben we ook de keuze uit opvouwbare tassen zoals de Velia tas die de vorm van een citroen heeft wanneer deze tas is opgevouwen.

 

Vragen?

We snappen dat u vragen heeft over de kwaliteit van de tas, de bedrukkingstechniek of andere vragen rondom het bedrukken van een boodschappentas. Neem dan ook gerust contact met ons op via de contactpagina. We willen er graag voor zorgen dat u geen vragen en onduidelijkheden heeft voordat u bedrukte boodschappen bij ons besteld.