Bedrijfskleding bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod bedrijfskleding bedrukkenMooie én comfortabele bedrijfskleding laten bedrukken

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid en herkenbaarheid. Een mooie uitstraling is zeer belangrijk. Maar vergeet ook het draagcomfort niet. U en/of uw medewerkers moeten er een hele dag in werken. Dan is het belangrijk dat het materiaal prettig aanvoelt en de pasvorm perfect is. Een polo of shirt voor een festival moet weer aan andere eisen voldoen dan een overhemd voor op een beurs of bijvoorbeeld een schort. Daar weten wij alles van. Naast de kwaliteit van de kleding kunt u rekenen op duurzaamheid van de opdruk. Ook na veelvuldig gebruik en wassen blijft deze mooi.

Wist u dat wij over een eigen drukkerij beschikken? Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Onze vakbekwame medewerkers weten precies welke druktechniek bij welk materiaal past. Daar profiteert u van!

Snelle levering van uw bedrukte bedrijfskleding

Heeft u de perfecte bedrijfskleding om te laten bedrukken gevonden? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk gaan gebruiken! Daarom zorgen wij voor snelle service en levering. Heeft u uw bestelling met grote spoed nodig? Neem dan even contact met ons op, we overleggen dan over de mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de bedrijfskleding op tijd in huis heeft.

Bedrijfscadeau met logo


Bekijk ook eens: