Parkeerschijven bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod parkeerschijven bedrukken

Parkeerschijven bedrukken voor bedrijven

Steeds meer bedrijven gaan parkeerschijven bedrukken met hun bedrijfslogo. U zou dit kunnen gebruiken voor uw personeel zodat u op de parkeerplaats kan zien welke auto van uw personeel is. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat als personeel in een drukke blauwe zone ook het bedrijf promoot. Uiteindelijk voorkomt u ook boetes voor het personeel, parkeren in een blauwe zone zonder parkeerschijf gebeurt niet meer. Omdat het geven van een bedrukte parkeerschijf een ludiek cadeau is zal het personeel het ook in sociale kring vertellen. Tijdens een verjaardag komt het bedrijf ter sprake door het geven van originele parkeerschijven. Parkeerschijven bedrukken: perfecte mond-tot-mond reclame.

Bedrukte parkeerschijven als relatiegeschenk

Door het geven van bedrukte parkeerschijven voorkomt u dat klantrelaties in blauwe parkeerzones een boete krijgen. Bij het pakken van de blauwe parkeerschijf zullen ze herinnerd worden aan uw bedrijf en zijn ze het bedrijf eeuwig dankbaar. Of zorg ervoor dat klantrelaties ook altijd hun raam ijsvrij kunnen maken met de parkeerkaart met ijskrabber. Omdat blauwe zones zich vaak rondom drukke plekken begeven is het ook een kans om uzelf als bedrijf te presenteren. Hoe opvallender de parkeerschijf met logo, des te meer voorbijlopend publiek in aanraking komt met de bedrukte parkeerschijf. In het geval van een bedrukte pen, tas of ander product zal het vaak binnenshuis van uw klantrelatie blijven. Het bereik zal dus veel groter zijn.

Hoe u parkeerschijven bedrukken kunt bij Giftsdirect.nl?

We beschikken over een zestal parkeerschijven met elk hun unieke eigenschap. We hebben bijvoorbeeld parkeerschijven met ijskrabbers. Hierdoor zullen zelfs mensen worden herinnerd aan het bedrijf tijdens het krabben van hun autoruit. Als u eenmaal hebt gekozen tussen de parkeerschijven kunt u ons de wensen doorgeven. U kunt het logo uploaden en eventueel extra wensen doorgeven. Voordat we definitief parkeerschijven gaan bedrukken kunt u vrijblijvend een visueel ontwerp ontvangen.

Naast parkeerschijven bedrukken wij ook nog veel meer auto accessoires.