Cadeau opening bedrijf

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod cadeau opening bedrijf

Persoonlijk cadeau opening bedrijf – bedrukt in eigen atelier

Maak uw cadeau voor de opening van het bedrijf persoonlijk. Dit doet u door het te laten bedrukken met een originele tekst, uw naam en logo. Wist u dat wij alle artikelen in onze webshop kunnen bedrukken in ons eigen atelier? Zo houden wij de lijntjes kort en kunt u rekenen op een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit.

Hoe werkt het bedrukken?

  • U levert een digitale versie van uw logo aan en de gewenste opdruk
  • Wij maken gratis een digitale proefdruk
  • U beoordeelt de proefdruk, eventueel geeft u aanpassingen door
  • Na uw goedkeuring starten wij het productieproces

Afhankelijk van het materiaal kunnen wij uw relatiegeschenk bedrukken, graveren of borduren. Vraag ons gerust advies over de beste manier van bedrukken, onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar!

Snelle levering van uw cadeau voor de opening van het bedrijf

Wist u dat wij razendsnel kunnen leveren? Na goedkeuring van de drukproef leveren wij gemiddeld binnen 5 werkdagen. Heeft u de geschenken met grote spoed nodig, neem dan even contact met ons op. We controleren de voorraad en bekijken de mogelijkheden voor een spoedlevering.

Relatiegeschenk opening zaak 

Relatiegeschenken voor de opening van een nieuwe zaak bestel je bij GiftsDirect. Wij zorgen dat de artikelen ruim op tijd worden geleverd; en dat voor een scherp tarief. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website. 


Aluminium bidon bedrukken

Bekijk ook eens: