Sportsokken bedrukken
Fietssokken bedrukken
Wielrensokken bedrukken
Sportsokken bedrukken
Fietssokken bedrukken
Wielrensokken bedrukken

Sportsokken met logo eigen ontwerp 2-3 weken levertijd

Artikel nr. CU00011

Sportsokken ontwerpen eigen ontwerp

Aantal

Bent u ook op zoek naar de laagste prijs?

Vraag geheel vrijblijvend de laagste prijs aan. Wij maken razendsnel een scherpe prijs voor u. Onderstaande prijzen zijn indicaties voor dit artikel zonder opdruk.

Vanaf 1205,98 p/st
Vanaf 2405,25 p/st
Vanaf 6003,95 p/st
Vanaf 10003,49 p/st
Vanaf 25002,79 p/st
Vanaf 50002,69 p/st
Wij maken gratis een vrijblijvende visual met uw logo. Logo uploaden in eps, ai of pdf vector bestand. Klik hier!

Druktechniek bedrukte sportsokken

Onze sportsokken met uw logo en tekst worden speciaal voor u gemaakt. Het logo en de tekst worden in de sokken meegeweven waardoor deze altijd mooi blijven tijdens het dragen en in de was.  Uiteraard bepaalt u zelf de maten van de sokken bijvoorbeeld 38/42, 40/44 of one size fits most.

Sportsokken met logo ontwerpen

U wilt sportsokken laten ontwerpen of misschien heeft u al een ontwerp laten maken met uw logo. Giftsdirect.nl levert eigen ontwerp sportsokken razendsnel. Uiteraard kunnen wij het ontwerp volledig voor uw verzorgen. Als u het logo stuurt gaat onze ontwerpafdeling voor u aan de slag. Bedrukte sportsokken zijn ideaal om in te zetten voor een evenement, sportdag of aan uw klanten in de sportclub. Uw logo en/ of tekst wordt ingeweven in de sportsokken en niet op de sokken gedrukt. Daardoor blijven deze ook in de was mooi en zullen lange tijd mee gaan. Giftsdirect.nl is groothandel in bedrukte sportsokken en door ons grote inkoop volume zijn onze prijzen zeer concurrerend. Dus als u sportsokken wilt bestellen vraag ons naar de beste prijzen!

Sportsokken laten maken

Bij Giftsdirect.nl kunt u uw eigen sportsokken laten maken. Wij kunnen het ontwerp geheel voor u verzorgen maar uiteraard kunt u zelf ook een ontwerp laten maken en aanleveren. Sportsokken met uw logo zijn zeer geschikt om in te zetten in verschillende branches. Of u nu een sportschool heeft, een sportclub of een geheel ander bedrijf. Sportsokken zijn leuk als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Sportsokken met logo


Nadat u ons ontwerp heeft goedgekeurd sturen wij dit naar onze fabriek. In onze fabriek word uiteindelijk het eindproduct gemaakt, eerst een sample waarvan wij u een afbeelding per mail sturen voor akkoord van de productie. Als uw logo en tekst naar wens op de sokken staat gaat de fabriek aan de slag voor u. De gemiddelde levertijd na akkoord van het sample is ca 2 weken. U kunt uw eigen sportsokken dus in totaal binnen ca 3 weken verwachten

Sportsokken ontwerpen

Wil jij je eigen sportsokken laten ontwerpen door bijvoorbeeld een reclamebureau dan kan dat uiteraard ook. Als wij dit bestand in eps, ai of pdf vector kunnen ontvangen zetten wij dit om naar een bruikbaar productie bestand. Uiteraard kunnen wij het ontwerp ook voor je maken. als wij ook deze bestanden kunnen ontvangen van jullie logo. Onze ontwerpstudio gaat dan aan de slag om een mooi ontwerp voor je te maken. Meestal hebben we binnen 1 of uiterlijk 2 werkdagen het ontwerp voor je klaar.

 

Bedrukte sportsokken nog sneller in huis?

Klik hier voor een kortere levertijd!

Heeft u vragen?

advies Giftsdirect

Neem dan via één van de volgende manieren contact op voor direct antwoord.

Bel ons Stuur een e-mail
Chat met ons