Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Relatiegeschenken zomer

Relatiegeschenken zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Helemaal leuk is het om er een extra tintje aan te geven, passend bij een speciaal thema of seizoen. U verrast uw medewerkers of zakelijke relaties echt met een zomers cadeautje zo vlak voor het vakantieseizoen begint. Bij relatiegeschenken zomer kunt u denken aan reclame producten zoals strandballen of –setjes, parasols, slippers. Maar ook dingen voor in de tuin of bij de barbecue passen hier prima bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke picknickmand, een barbecueset of een handige koeltas? Wat u ook precies voor product zoekt, voor al uw relatiegeschenken zomer bent u bij Giftsdirect aan het juiste adres. In onze webshop vindt u ruim 10.000 artikelen. Zit het cadeau van uw wens daar toch niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag voor u op zoek!

Relatiegeschenken zomer bedrukken

Het uitdelen van relatiegeschenken heeft meerdere doelen. Naast het verrassen van uw zakelijke relaties is het geven van een cadeau een doeltreffende manier van reclame maken. Een kans die u niet wilt missen! De ontvanger zal bij het gebruik van het artikel aan u en uw bedrijf denken. Ook anderen komen in aanraking met uw naam. Bijvoorbeeld een strandbal, voorzien van logo, komt op het strand bij veel mensen onder de aandacht. Bij Giftsdirect laat u eenvoudig uw relatiegeschenken bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een tekst naar keuze.

Hoe gaat het drukproces in zijn werk?

  1. U levert een digitale versie van de gewenste opdruk aan
  2. Wij maken een gratis digitale proefdruk
  3. U beoordeelt deze proefdruk
  4. Na uw goedkeuring zetten wij het drukproces in werking

Wist u dat wij over onze eigen drukkerij beschikken? Hierdoor kunnen wij uw promotieartikelen snel en vakkundig voorzien van de gewenste opdruk. Bovendien garanderen wij de beste kwaliteit van zowel het product als de bedrukking. Ook na meerdere keren gebruik blijft de opdruk mooi. Dat is wel zo prettig!

Levering van uw relatiegeschenken zomer

Wij leveren uw bestelling graag zo snel mogelijk bij u af. Na het bestellen wilt u toch immers de producten zo snel mogelijk in huis hebben? Onbedrukte artikelen kunnen wij meestal al binnen 2 dagen bezorgen. Bedrukte artikelen doorgaans binnen 5 tot 7 dagen. Afhankelijk van de voorraad of het soort product kan de levertijd soms afwijken. Wilt u zeker weten dat u de relatiegeschenken zomer op tijd in huis heeft? Neem dan even contact met ons op.

  • check Snelle levertijd
  • check Gratis digitale proefdruk
  • check Scherp geprijsd
  • check Snel & persoonlijke service
1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

© 2021 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links | Informatiepagina's Webshop software: ForShops