Originele relatiegeschenken kerst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod originele relatiegeschenken kerst

Originele relatiegeschenken kerst: we geven u wat inspiratie!

Inspiratie voor originele relatiegeschenken voor kerst nodig? Wat dacht u van een gezellige kersttrui,  gepersonaliseerde sokken of een set kerstpantoffels? Wat warmte geven? Kies dan voor een lekkere warme winterdeken voor op de bank, een kerstkruik of een fles warme wijn. Het zijn zomaar een aantal voorbeelden, de keuze is enorm. Snuffel maar eens rond in de webshop. Heeft u een beetje hulp nodig? Neem dan contact met ons op via de livechat, per mail of telefoon. We helpen u graag op weg!

Tip: laat uw originele relatiegeschenken voor kerst bedrukken met uw naam en logo of een persoonlijke tekst. Zo geeft u een persoonlijk tintje aan het kerstgeschenk. Bovendien is het een supergoed promotieartikel!


Uw originele relatiegeschenken kerst vakkundig en voordelig bedrukt bij GiftsDirect

In onze eigen drukkerij voorzien onze vakbekwame medewerkers uw geschenken van de gewenste opdruk. Kwaliteit gegarandeerd: ook na veelvuldig gebruik blijft de opdruk mooi! U hoeft alleen maar uw digitale logo aan te leveren en uw wensen door te geven. De rest doen wij. Voordat we het productieproces starten sturen we eerst een digitale proefdruk. Pas als deze volledig aan uw wens voldoet starten we de productie!

Wist u dat wij uw bestelling gemiddeld binnen 5-7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef leveren? Vraag vandaag nog uw offerte aan!