Originele kado’s

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod originele kados

Originele kado’s voor een onuitwisbare indruk

In deze tijd, waar relatiegeschenken en promotiecadeaus bijna een must zijn, is het de kunst om op te vallen. Originele kado’s zorgen dat je er uit springt, dat je opvalt. Zo laat je een positieve en onuitwisbare indruk achter. En dat is de bedoeling! Wij helpen u graag het perfecte originele kado te vinden. Kijk maar eens rond in onze webshop. Hulp nodig, of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de chatservice op de website of per mail of telefoon. Onze medewerkers gaan graag samen met u op zoek naar een uniek en passend cadeau.

Wist u dat wij bijna altijd het gewenste artikel voor u kunnen vinden? Dus: staat het geschenk van uw keuze niet tussen ons aanbod? Trek aan de bel! We gaan voor u op zoek. Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben we een zeer groot netwerk opgebouwd. Daar profiteert u van!

Uw originele kado’s supersnel in huis

Bij GiftsDirect kunt u rekenen op:

  • Persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • Supersnelle levering

Wij kunnen dit garanderen doordat we alles in eigen huis regelen. Zo houden we de lijntjes kort en de communicatie scherp. Bovendien verzekeren wij u van de hoogste kwaliteit van zowel uw originele kado’s als de opdruk. Na uw goedkeuring van de drukproef starten we het bedrukkingsproces. U heeft uw bestelling dan binnen 5-7 werkdagen in huis!

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!