Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Laat notitieboekjes bedrukken: praktisch en welkom cadeau!

Bedrukte notitieboekjes zijn zeer gewilde cadeaus. Of u ze nu gebruikt als examencadeau, voor gasten van een lezing, als uitdeelcadeau op een beurs of voor uw werknemers. Altijd bruikbaar en praktisch! U kunt makkelijk en snel bedrukte notitieboekjes online kopen. Bij GiftsDirect bent u aan het juiste adres voor uw bedrukte relatiegeschenken. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment notitieboekjes. Allemaal geschikt om te laten bedrukken in onze eigen drukkerij.

Notitieboekje bedrukken: voor elk doel het perfecte boekje

Voor welke gelegenheid u ook een notieboekje zoekt, u vindt het in onze webshop! Gaat u voor kleurig,  gerecycled materiaal, bamboe, een boekje met ringband of bijvoorbeeld een luxe notitieboekje met lederen omslag? Wat u ook kiest, wij zorgen voor een stijlvolle en kwalitatieve opdruk. Wist u dat wij over een eigen drukkerij met zeer vakbekwame medewerkers beschikken? Dat is in uw voordeel want zo garanderen we de hoogste kwaliteit van de bedrukking. Ook na intensief gebruik zijn uw naam en logo nog perfect zichtbaar.

Tip: bestel er meteen een bijpassende pen of pennenset bij. Zo heeft u een zeer compleet cadeau!

Notitieboekje bedrukken, hoe gaan we te werk?

U kiest in de webshop de notitieboekjes die u wilt laten bedrukken. Vervolgens vraagt u een offerte aan. Levert u direct uw digitale logo mee? Wij maken dan een prijs op maat. Bent u het eens met de offerte dan gaat u over tot bestelling.

Voordat we over gaan tot het bedrukken ontvangt u eerst een digitale proefdruk. Pas als u hier tevreden over bent starten we het productieproces. Dit gaat razendsnel, voor u het weet staat de bezorger met uw bedrukte notitieboekjes op de stoep!

© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman