Schrijfblok met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod schrijfblok met logo

Vindt het perfecte schrijfblok met eigen logo bij GiftsDirect!

We noemden het net al: de keuze is groot. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig schrijfblok, een luxe notitieboek of schrijfmap, u vindt het bij GiftsDirect. Het is maar net voor welke gelegenheid u het nodig heeft. Bijvoorbeeld op een beurs is het leuk om iets kleins uit te delen. We adviseren om dan te gaan voor een klein of grappig notitieblokje. Organiseert u een groot congres? Dan past een luxe schrijfmap misschien beter. “Gewoon” schrijfblokken met logo voor op kantoor nodig? Ook geen probleem, we hebben het voor u. Welk artikel u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw logo en naam erop gedrukt worden. Dit doen we met grote zorg. Onze vakbekwame medewerkers weten precies welke druktechniek ze het beste kunnen toepassen bij welk materiaal. Zo garanderen wij u een mooie, heldere opdruk.

Tip: bestel meteen bedrukte pennen bij uw schrijfblok met logo. Een “totaalpakketje” is altijd leuker om te geven en om te krijgen!

Hoe bestelt u het schrijfblok met uw eigen logo?

Wist u dat u dit eenvoudig online kunt regelen? Wij hebben alleen een digitale variant van uw logo nodig om uw bestelling in orde te kunnen maken. Het bestelproces gaat als volgt:

  • U selecteert het gewenste schrijfblok
  • Met een klik op de knop vraagt u een offerte aan (stuur u uw logo direct mee)
  • Wij doen een scherp prijsvoorstel
  • Akkoord met dit voorstel? – maak de bestelling definitief
  • U ontvangt een gratis digitale proefdruk van ons
  • Voldoet de proefdruk aan uw wensen? Dan starten wij het productieproces

Doordat we over onze eigen drukkerij beschikken gaat dit proces lekker snel. Binnen de kortste keren staat de bezorger bij u op de stoep!

We wensen u alvast veel plezier van uw schrijfblokken met logo!