Goedkope notitieboekjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod goedkope notitieboekjes

Goedkope notitieboekjes in alle soorten en maten

Verreweg de meeste notitieboekjes uit ons assortiment zijn zéér betaalbaar. Zo vindt u al een goedkoop notitieboekje vanaf €0,36 dat bedrukt kan worden. Door gebruik te maken van ons handige filter kunt u uw selectie beperken of uitbreiden op basis van prijs, kleur en de laagste prijsgarantie. Ook kunt u aangeven dat u eerst de laagste of hoogste prijs wilt zien. Dat maakt het kiezen van een goedkoop notitieboekje alleen maar gemakkelijker! Wist u trouwens dat we naast notitieboekjes ook schrijfmappen en kalenders aanbieden?  Eveneens uitermate geschikt als relatiegeschenk én betaalbaar. U kunt bij ons terecht voor al uw kantoorartikelen.

Bedrukken van uw goedkope notitieboekjes

Om het goedkope notitieboekje verder te personaliseren, is het mogelijk deze te bedrukken met uw logo of boodschap. U heb hierin vrije keuze wat betreft de positie van de opdruk en het aantal kleuren. Wist u dat GiftsDirect notitieboekjes bedrukt in eigen beheer?  Door te beschikken over een eigen drukkerij is GiftsDirect in staat om razendsnel te schakelen en zijn spoedaanvragen voor ons geen probleem. U hebt dan ook binnen zéér korte tijd uw bedrukte goedkope notitieboekjes, klaar om te gebruiken!

Ik wil graag meer weten

Dat kan! We raden altijd aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen waarin u precies uw wensen aangeeft. Na ontvangst van uw aanvraag gaan we meteen aan de slag zodat u zo snel mogelijk een scherpe offerte ontvangt. Een offerte vraagt u aan door het notitieboekje van uw keuze aan te klikken en te klikken op de link naar de offerte. Hebt u andere vragen? Neem dan even contact met ons op, we helpen u graag!