Mooie schrijfboekjes

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod mooie schrijfboekjes

Uw mooie schrijfboekjes voorzien wij van een luxe opdruk

De opdruk is heel bepalend voor de uitstraling van het notitieboek. Heeft u een luxe notitieboekje gevonden, dan is het belangrijk dat de bedrukking bescheiden is. Zo is het in balans. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag over het soort bedrukking. Samen met u creëren we een mooi schrijfboekje dat u met trots uitdeelt. Dat is onze missie als groothandel in relatiegeschenken!

Wist u dat wij alles zelf regelen? We hebben een eigen drukkerij. Zo kunnen we de kwaliteit en perfecte opdruk garanderen. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen en korte levertijden!

Bestel uw mooie schrijfboekjes online op het moment dat het u uitkomt

Het gemak van online winkelen is dat u kiest op welk moment en op welke plek u dat doet. Ideaal! Ook erg makkelijk wanneer u eerst nog even met iemand wil overleggen. Een berichtje met een link is immers zo verstuurd. Bent u nog niet zo bekent met bedrukte artikelen bestellen? Dan kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt hoe dat dan gaat. U levert digitaal uw logo en de gewenste tekst aan. Om er zeker van te zijn dat uw schrijfboekje geheel naar wens wordt bedrukt sturen we altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na uw goedkeuring starten we het productieproces. En dan gaat het razendsnel, de bezorger staat in no-time bij u op de stoep!