Presentatiemappen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod Presentatiemappen

Presentatiemappen bedrukken

Kantoorartikelen geven een goede indicatie van uw bedrijf. Kom daarom nog professioneler voor de dag met uw eigen bedrukte presentatiemappen.  Wij kunnen uw presentatiemappen voorzien van uw eigen bedrukking, zoals uw bedrijfslogo, naam of boodschap. Zoekt u een betrouwbare groothandel in presentatiemappen en wilt u uw presentatiemappen bedrukken tegen zeer scherpe tarieven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u overigens specifieke mappen om notities in te maken? Bekijkt u dan ook eens onze schrijfmappen.

Inzetten van bedrukte presentatiemappen

Bedrukte presentatiemappen mogen nou eenmaal niet meer ontbreken binnen uw onderneming. Ideaal om uw zakelijke notities en formulieren netjes en op orde te houden. De mappen zijn geschikt voor evenementen, beurzen en overige zakelijke gelegenheden. Kom professioneel over en zorg dat u uw vertegenwoordigers op pad stuurt met bedrukte presentatiemappen. Verhoog de effectiviteit tijdens het benaderen van potentiele klanten met de bedrukte mappen van Giftsdirect! De groothandel in bedrukte mappen.

Wilt u overigens meer informatie ontvangen over onze mappen of bent u nog niet helemaal overtuigt van ons bovenstaande aanbod? Bekijkt u dan ook eens onze bedrukte mappen of neem contact op met onze klantenservice