Kleine kerstgeschenken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod kleine kerstgeschenken

Een klein gebaar met groots effect

Een klein tastbaar gebaar is vaak al genoeg om waardering te krijgen. Kleine kerstgeschenken zijn dus uitermate geschikt om weg te geven aan klanten, leveranciers, leden of andere betrokkenen. Laat uw blijk van waardering zien aan het personeel of vergroot de naamsbekendheid door op straat kleine kerstgeschenken uit te delen aan een nieuw groot publiek. Een klein kerstgeschenk heeft een veel beter effect dan een mail in een overvolle inbox of een kaartje die uiteindelijk bij het oud papier belandt. Maak het tastbaar met een klein kerstgeschenk, een uniek cadeau!

 

Bedruk een klein kerstgeschenk naar eigen wens

Het is mogelijk om de kerstgeschenken te bedrukken met eigen logo of tekst. Dit kan gemakkelijk door uw wensen van bedrukking door te geven via de productpagina van het kleine kerstgeschenk. Upload een bestand van uw eigen ontwerp of geef via het opmerkingenveld de wensen van bedrukking door. Met persoonlijke hulp en een gratis digitale proefdruk waarborgen we de kwaliteit. Tevens weten we dan zeker dat de verwachtingen zijn behartigd. Het is geheel vrijblijvend en gratis om een offerte aanvragen. Schroom dus niet bij interesse in kleine kerstgeschenken.

 

Ons aanbod mini kerst geschenken

We hebben een groot aanbod kerstgeschenken waarvan we de kleinste eruit hebben gefilterd en op deze pagina hebben weergegeven. Al vanaf €0,30,- heeft u een klein kerstgeschenk die eventueel bedrukt kan worden. Onze mini kerst geschenken zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zoals wit, grijs, rood, paars, zwart, geel en groen. Door de diversiteit in kleur en prijs is de kans groot dat u een geschikt klein kerstgeschenk vindt. Hierbij zijn de meeste mini kerst geschenken geschikt op door de brievenbusgleuf heen te versturen. Ideaal om per post te versturen!