Sokken met tekst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken tekst

Tekst op sokken laten borduren of drukken bij Giftsdirect

Wij borduren of drukken uw tekst, naam of logo graag voor u op de sokken. Dit doen we vakkundig en snel in onze eigen drukkerij. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke techniek het beste bij elk materiaal past. Uw tekst blijft dan ook gegarandeerd mooi, ook na veelvuldig wassen.

Hoe gaat het proces in z’n werk?

  • U zoekt sokken uit in de webwinkel
  • U levert een digitaal bestand aan met de gewenste tekst en het logo
  • Wij maken een gratis digitale proefdruk voor u
  • Bent u tevreden over de drukproef? Dan starten we het proces van borduren of bedrukken

Dit proces gaat razendsnel. Voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep met uw nieuwe sokken met eigen tekst!

Wist u dat wij naast sokken met tekst nog een heel divers aanbod van te bedrukken relatiegeschenken hebben? Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte powerbank, een seatzac met uw logo, gegraveerde sleutelhangers of een weerstation?

Originele sokken met tekst

Bent u op zoek naar een origineel reclame artikel? Dan zijn sokken met een tekst of uw logo zeer geschikt! Iedereen draagt immers sokken, en goede sokken zijn altijd welkom. Uw contactpersonen, klanten of medewerkers zullen de sokken met trots dragen, hoe mooi is dat? In onze webshop vindt u sokken van verschillende materialen en in diverse soorten. Van kniekousen tot sportsokken en van warme wintersokken tot koele sneakersokjes, we hebben het allemaal.

Sokken met eigen tekst laten maken

Hoe leuk is dat? Sokken met een eigen tekst! Het is een origineel cadeautje om te krijgen en erg leuk om te geven. In onze webwinkel vindt u verschillende leuke basissokken die wij voor u kunnen voorzien met de tekst van uw wens. Alles is mogelijk, een citaat of ludieke tekst maar ook sokken met naam, een afbeelding of logo behoren tot de mogelijkheden.

Wist u dat u ook voor het bedrukken van bijvoorbeeld tassen en mokken bij ons aan het juiste adres bent?

Het bedrukken van sokken met eigen tekst

In onze eigen drukkerij bedrukken of borduren wij de sokken met uw eigen tekst, naam of logo. U bepaalt helemaal zelf hoe u de sok wilt laten bedrukken. Gaat u voor een tekst aan de onderkant of juist voor een all-over tekst? Wilt u alleen klein een logo weergeven of juist een duidelijk aanwezige afbeelding en tekst? U bepaalt het helemaal zelf!

Waarom uw sokken met eigen tekst bij Giftsdirect bestellen?

  • U heeft keuze uit een ruim assortiment
  • We bieden zeer scherpe prijzen
  • De levertijd is kort
  • U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit

Heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van onze live chat of neem contact met ons op door te mailen of te bellen? Ook dat kan!

We wensen u alvast veel plezier met de nieuwe sokken!

Levertijd van uw sokken met tekst

Wij garanderen een snelle levering van uw sokken met tekst. Dit komt omdat wij zelf de tekst op de sokken drukken, we houden de lijntjes kort. Wilt u de exacte levertijd weten? Neem dan even contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door de mailen of bellen of maak gebruik van onze live chat service. We staan u graag te woord!