Sokken met tekst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken tekst

Tekst op sokken laten borduren of drukken bij Giftsdirect

Wij borduren of drukken uw tekst, naam of logo graag voor u op de sokken. Dit doen we vakkundig en snel in onze eigen drukkerij. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke techniek het beste bij elk materiaal past. Uw tekst blijft dan ook gegarandeerd mooi, ook na veelvuldig wassen.

Hoe gaat het proces in z’n werk?

  • U zoekt sokken uit in de webwinkel
  • U levert een digitaal bestand aan met de gewenste tekst en het logo
  • Wij maken een gratis digitale proefdruk voor u
  • Bent u tevreden over de drukproef? Dan starten we het proces van borduren of bedrukken

Wist u dat wij naast sokken met tekst nog een heel divers aanbod van te bedrukken relatiegeschenken hebben? Wat dacht u bijvoorbeeld van een bedrukte powerbank, een seatzac met uw logo, gegraveerde sleutelhangers of een weerstation?

Originele sokken met tekst

Bent u op zoek naar een origineel reclame artikel? Dan zijn sokken met een tekst of uw logo zeer geschikt! Iedereen draagt immers sokken, en goede sokken zijn altijd welkom. Uw contactpersonen, klanten of medewerkers zullen de sokken met trots dragen, hoe mooi is dat? In onze webshop vindt u sokken van verschillende materialen en in diverse soorten. Van kniekousen tot sportsokken en van warme wintersokken tot koele sneakersokjes, we hebben het allemaal.

Levertijd van uw sokken met tekst

Wij garanderen een snelle levering van uw sokken met tekst. Dit komt omdat wij zelf de tekst op de sokken drukken, we houden de lijntjes kort. Wilt u de exacte levertijd weten? Neem dan even contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door de mailen of bellen of maak gebruik van onze live chat service. We staan u graag te woord!