Sokken met naam bestellen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Voor elk doel een geschikte sok

U kunt voor elk doel sokken met naam bestellen. Van sportsokken tot wandelsokken, van sneakersokken tot kniekousen en zelfs sokken van bamboe behoren tot het assortiment. Heeft u de perfecte sokken gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuur hierbij direct uw logo mee, wij maken dan een scherpe offerte op maat. Na goedkeuring van de offerte krijgt u een gratis digitale proefdruk van ons. Zo kunt u beoordelen of de opdruk voldoet aan uw wensen. Pas als u hier helemaal tevreden over bent gaan we aan de slag met het bedrukken van de sokken met uw naam. Dit proces gaat razendsnel. Voor u het weet kunt u beginnen met het uitdelen van de originele sokken!

Wist u dat u bij Giftsdirect terecht kunt voor het bedrukken van alle relatiegeschenken en promotieartikelen? Of het nu gaat om pennen, sleutelhangersleuke gadgets of uitgebreide (kerst)pakketten, wij draaien onze hand er niet voor om. In onze webwinkel treft  u meer dan 10.000 artikelen aan!

Hulp bij het bestellen van sokken met naam

Vindt u het lastig een keuze te maken, of loopt u tegen vragen aan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Zoekt u specifieke sokken en kunt u die niet vinden? Ook dan staan we graag voor u klaar. Laat ons weten wat u precies zoekt en wij zoeken met u mee. In de meeste gevallen lukt het ons om het gewenste artikel voor u op te sporen. Die kans wilt u toch niet missen?