Sokken met logo

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Sokken met logo: leuk voor bij een sport outfit!

Heeft u binnenkort een sportieve activiteit bij uw sportclub of met uw medewerkers? Hoe leuk is het dan om de outfit compleet te maken met persoonlijke sokken? Denk maar eens aan de indruk die u achterlaat met de leuke en persoonlijke sokken. Uw naam zal nog lang blijven hangen, dat is mooi meegenomen! Tip: bestel ook een bedrukt t-shirt en een pet met uw logo, dan heeft u zo een complete en persoonlijke sportoutfit! Nog een stapje verder? Een bedrukte tas om de outfit in mee te nemen is er zo bij besteld!

Unieke promotiekans: laat sokken bedrukken met uw logo!

Wilt u graag op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Laat dan sokken bedrukken met uw naam of logo. Dit is een promotiekans die u niet kunt laten liggen!  Wie draagt er nu geen sokken? En juist door uw reclame hierop te plaatsen worden uw naam en logo op heel veel plaatsen onder de aandacht gebracht. In ons assortiment vindt u voor elke gelegenheid de perfecte sokken. Van sportsokken tot sokken van bamboe en van warme kniekousen tot koele sneakersokjes. Welke sok u ook kiest, wij bedrukken of borduren ze voor u!

Eenvoudig uw sokken met eigen logo laten borduren of bedrukken

Bij Giftsdirect draaien we onze hand er niet voor om! In onze eigen drukkerij voorzien wij alle promotieartikelen van uw naam, logo of een tekst naar keuze. Onze ervaren medewerkers weten precies welke techniek het beste past bij welk materiaal. Hierdoor garanderen wij de hoogste kwaliteit van de opdruk. Ook na intensief gebruik en wassen is de opdruk nog steeds mooi! Zo kunt u blijven genieten van uw persoonlijke sokken!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op meerdere manieren:

  • Live chat – u typt uw vraag en een van onze medewerkers antwoordt direct
  • E-mail – wij reageren zo spoedig mogelijk
  • Telefoon – wij staan u direct te woord

We helpen u graag!