Giftsdirect.nl | al uw promotieartikelen razendsnel en voordelig

Witte paraplu's

Altijd populair en passend bij vrijwel elke situatie en huisstijl is de witte paraplu. Giftsdirect.nl heeft een omvangrijke collectie paraplu's in diverse soorten en maten. Bent u op zoek naar een witte paraplu, dan zit u bij ons helemaal goed: alle paraplu's op deze pagina zijn leverbaar in wit. 

Het assortiment van Giftsdirect.nl bestaat uit onder andere gewone paraplu's, extra sterke stormparaplu's, golfparaplu's en opvouwbare paraplu's. U vindt in onze webshop paraplu's voor elk budget. Daarmee zijn onze producten geschikt als een luxe relatiegeschenk, maar ook als goedkoper promotieartikel. 

  • Stormparaplu's zijn voorzien van speciale maatregelen tegen stormschade. Denk daarbij aan een dubbellaagse luchtdoorlatende voering (waardoor er geen druk op de paraplu komt), een aerodynamische vormgeving of een mechaniek waardoor de baleinen zonder schade kunnen omklappen (en natuurlijk ook weer terug).
  • Golfparaplu's zijn niet alleen geschikt voor tijdens het golfen, maar eigenlijk heel allround bruikbaar. Ook in het dagelijks leven komen deze luxe paraplu's goed van pas. Leverbaar in diverse stijlen, uitvoeringen en afmetingen.
  • Opvouwbare paraplu's zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn compact en kunnen daardoor eenvoudig in elke tas worden meegenomen. Met flinke regen wordt meestal een sterker exemplaar gekozen, maar met wisselvallig weer doet deze paraplu zijn werk.

In het algemeen kunt u stellen dat paraplu's een heel geschikt en duurzaam relatiegeschenk zijn. Ze worden niet weggegooid en liggen niet te verstoffen in een schuur, maar krijgen doorgaans een vast plekje in huis of op kantoor. Bij regenachtig weer komt de paraplu tevoorschijn. Door uw witte paraplu te bedrukken met uw logo of tekst komt uw bedrijf nog jarenlang bij de ontvanger onder de aandacht!

Alle paraplu's op deze pagina zijn leverbaar in wit.

Meer paraplu's

Alle tarieven in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van uw eigen oplage en opdruk, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bent benieuwd naar ons volledige assortiment paraplu's? Neem dan een kijkje.

» Paraplu's

GiftsDirect.nl

Bobinestraat 7-9
3903 KE Veenendaal


Tel.: +31 (0)318-553 043
info@giftsdirect.nl
Populaire producten
Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en mis geen tijdelijke acties of aanbiedingen


© 2019 Giftsdirect.nl | Algemene Voorwaarden | Links Webshop software: Shopman