Sokken met foto

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken met foto

Blij worden van sokken met foto

Hoe leuk is dat: sokken met foto. Het zal vast zorgen voor vrolijke gezichten van anderen die uw sokken hebben gezien. Met de komst van Happy Socks zijn bijzondere sokken niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar eerder alleen zwarte sokken en witte sokken normaal was om te dragen zijn nu juist vrolijke sokken de nieuwe norm.

Unieke sokken

Door sokken met foto te bestellen heeft u altijd een unieke sok. Geen enkel ander persoon in de wereld zal u eigen gemaakte sokken ook dragen. Met de afbeelding op sokken iets willen belichten is een slimme zet als het gaat om marketing. Door de eigen gemaakte bijzondere sokken heeft u zo een gesprek gestart. Niet meer over het weer en het hedendaagse nieuws praten maar over uw sokken. Hoe leuk is dat!

Sokken met foto bij Giftsdirect

Bij ons kunt u gemakkelijk zelf sokken ontwerpen door simpelweg uw foto toe te sturen en uw wensen door te geven.  We kunnen vanaf 120 paar per maat produceren waardoor we voor heel bedrijf sokken met foto kunnen bedrukken. Straal dus een eenheid uit of zorg voor spraakzame momenten door veel sokken te bedrukken. Bang dat uw foto op de sok niet helder is? Maak u geen zorgen, u ontvangt eerst een digitale proefdruk. We helpen u dan ook graag in het proces van ontwerp tot bedrukking. Nu al vragen ergens over? Neem contact met ons op.