Sokken met eigen naam

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken met eigen naam

Sokken met eigen naam geheel naar uw ontwerp

De mogelijkheden voor het borduren van uw naam, logo of tekst zijn bijna oneindig. U levert namelijk een eigen ontwerp aan en bepaalt zo dus helemaal zelf hoe u de sok bedrukt wilt hebben. Van een bescheiden naam en logo op de rand tot een all-over bedrukte sok en alles er tussenin! Heeft u ook wel eens gedacht aan het plaatsen van een ludieke tekst onder de sok? Wanneer iemand dan bijvoorbeeld met de voeten op tafel zit is deze tekst leesbaar.

Bestellen van sokken met eigen naam

Het bestellen van bedrukte sokken gaat supersnel en makkelijk. Met 1 druk op de knop vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Lever een digitaal bestand aan van de gewenste opdruk en wij maken een proefdruk voor u. Bent u tevreden over de proefdruk? Dan gaan wij de sokken voor u maken! Wij kunnen dit supersnel voor u regelen, u hoeft dus niet lang op uw nieuwe sokken te wachten! Vindt u het lastig om uw wensen te omschrijven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag op weg.

Wist u trouwens dat u bij Giftsdirect terecht kunt voor al uw bedrukte geschenkartikelen? Van powerbanks tot kerstgeschenken en van koffiemokken tot luxe cadeaus!