Sokken laten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sokken laten bedrukken

Hoe gaat het bedrukken van sokken in zijn werk?

Wanneer u de juiste sok heeft gevonden gaan wij voor u aan het werk. Stuur ons een bestand met uw logo en wij maken eerst een digitale drukproef voor u. Op deze proefdruk krijgt u een beeld van hoe de sokken eruit gaan zien. Bent u hier tevreden over? Dan gaan onze drukkerij medewerkers aan het werk. Zij weten precies bij welk materiaal welke techniek het beste past en op basis daarvan bedrukken of borduren zij de sokken voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Uw bedrukte sokken blijven lang mooi, ook na intensief gebruik en veelvuldig wassen. Zo behaalt u het optimale resultaat!

Wist u dat wij in onze drukkerij alle artikelen kunnen bedrukken? Naast het bedrukken van sokken kunt u onder andere bij ons terecht voor gegraveerde sleutelhangers, het bedrukken van powerbanks, gepersonaliseerde pennensets of luxe gadgets.  

Bedrukte sokken weggeven = leuke reacties ontvangen!

Kijkt u ook al zo uit naar het moment waarop u de sokken kunt weggeven? Zeker weten dat u daar veel leuke reacties mee scoort, dat is genieten! Doordat wij het drukken en borduren in onze eigen drukkerij doen kunnen wij uw bestelling supersnel leveren. U hoeft dus niet lang te wachten op uw bedrukte sokken!

We wensen u alvast veel plezier met het uitdelen!