Sleutelhanger tekst

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod sleutelhanger tekst

Waarom een sleutelhanger met tekst?

Een sleutel is allereerst natuurlijk bedoeld om minder snel uw sleutels kwijt te raken. Omdat er een extra object aan de sleutel zit wordt het lastiger om uw sleutels kwijt te raken. Nu kunt u functionele sleutelhangers toevoegen aan uw sleutel zoals met winkelwagenmuntjes, liniaal of USB-stick. Door een sleutelhanger met tekst te graveren maakt het uw sleutelhanger persoonlijker. Een gepersonaliseerde sleutelhanger met tekst is leuk om te geven als relatiegeschenk of promotiedoeleinden. Het voordeel vanuit een bedrijf gezien is dat er gratis reclame wordt gemaakt.

 

Gemakkelijk en snel

We hebben een groot assortiment sleutelhangers met metalen sleutelhangerlederen sleutelhangers of goedkope kindersleutelhangers. Als u eenmaal een keuze hebt gemaakt uit ons grote assortiment sleutelhangers kunt u gemakkelijk uw wensen doorgeven. U kunt een afbeelding versturen en eventuele extra wensen met tekst doorgeven. Met een digitale proefdruk voorkomen we dat de sleutelhanger met tekst niet voldoet aan uw wensen.

 

Goedkope sleutelhangers met tekst

Een proefdruk in combinatie met persoonlijk advies zorgt er voor dat we in overleg komen tot een gewenste sleutelhanger. Afhankelijk van het aantal, de bedrukking en de gewenste leverdatum proberen we een zo scherp mogelijk offerte opstellen. Als dit eenmaal akkoord is kunt u achteroverleunen en wachten tot de levering. Promoot een bedrijf of bespreek een onderwerp en kies een sleutelhanger met tekst, niet alleen leuk maar ook zeer handig.