Beschermhoes iPad bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod beschermhoes ipad

Ook voor iPad Air en iPad Mini

In onze webshop vindt u niet alleen hoesjes voor de reguliere iPad, maar ook beschermhoezen voor de iPad Air en iPad Mini. Hoezen voor een specifiek model zijn perfect passend en houden steeds rekening met het ontwerp van uw eigen iPad. Zo is bijvoorbeeld rekening gehouden met de locatie van de power button en de koptelefooningang.

Beschermhoes voor uw iPad bedrukken met logo

Giftsdirect.nl is gespecialiseerd in hoogwaardige relatiegeschenken en promotieartikelen. Onze iPad hoesjes zijn heel geschikt om te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Daarmee wordt een standaard product een persoonlijk relatiegeschenk of kunt u uw bedrijfs iPads uitrusten met een herkenbare en representatieve beschermhoes. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukken in één kleur. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het product van uw voorkeur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuurt u daarbij uw ontwerp mee, dan ontvangt u van ons niet alleen een prijsopgave maar ook een gratis digitale proefdruk op maat.

Tablet accessoires

Op onze website vindt u nog veel meer smartphone accessoires. Naast tablethoezen vindt u in onze webshop ook standaarden, stylussen, touch handschoenen, toetsenborden en touchscreen cleaning sets. 

» Bekijk alle tablet accessoires

iPad beschermhoes bedrukken


Bekijk ook eens: