Promotiekleding

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod promotiekleding

Promotiekleding inzetten tijdens beurzen en evenementen

Of u nou promotie t-shirts of polo’s met bedrukking gratis weggeeft aan bezoekers van het evenement of dat u uw medewerkers goed voor de dag laat komen, voor iedere doelstelling hebben wij de geschikte textiel beschikbaar. Wij kunnen uw promotiekleding voor zeer aantrekkelijke prijzen bedrukken met uw eigen opdruk. Heeft u vragen of wilt u graag eerst meer informatie ontvangen omtrent een specifiek product, dan kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Wij staan dagelijks voor u klaar en kunnen uw bestelling razendsnel leveren.

De keuzes van type promotiekleding per branche of activiteit

We zien vaak dat per branche diverse type kledingstukken ingezet worden als promotiemiddel. Zo kiest de hovenier veelal voor een bedrukte bodywarmer en tijdens beurzen en evenementen wordt er als weggevertje meestal gekozen voor een goedkoop bedrukt t-shirt. Ondernemingen die vaker op beurzen staan, en hierbij de diensten promoten, kiezen veelal voor nette bedrukte overhemden.

Het maakt niet uit welke keuze u maakt, bij Giftsdirect bent u aan het juiste adres om uw promotiekleding van uw eigen logo, bedrijfsnaam of merknaam te voorzien. Voor vragen of een proefdruk kunt u uiteraard even contact met ons opnemen.