Waterflesjes met naam

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod waterflesjes met naam

Uw waterflessen met naam vakkundig en duurzaam bedrukt

Wanneer u ervoor kiest waterflessen te laten bedrukken dan wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. En daar kunt u bij ons op rekenen! In onze eigen drukkerij voorzien onze vakbekwame medewerkers de flessen van hun opdruk. Voordat we dit proces starten maken we een digitale proefdruk voor u. Ook beoordelen we of de gewenste opdruk haalbaar is, zo niet dan zullen we met u overleggen om tot een kwalitatieve én mooie oplossing te komen. Zo garanderen wij dat de bedrukking van uw naam mooi blijft. Ook als de fles al vaak is gebruikt en veelvuldig is afgewassen.

Wist u dat GiftsDirect al sinds jaar en dag uw leverancier is voor alle bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en textiel? Daarom bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteit!

Uw waterflesjes met naam voordelig besteld én supersnel in huis!

U bestelt bij ons al waterflessen vanaf 98 cent per stuk. Gaat u voor opvouwbare waterzakjes, dan kan dit al vanaf 59 cent! We houden de prijzen graag zo scherp mogelijk, daar heeft u immers voordeel van. Bovendien zorgen we voor een supersnelle levering. U wilt vast en zeker snel beginnen met het uitdelen van uw waterflesjes met naam. Vlak voor die beurs nog even snel waterflessen bestellen? Dat kan! Neem even contact met ons op over de mogelijkheden voor “turbo” levering. We helpen u graag!