Magneten bedrukken

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod magneten bedrukken

Uw logo op magneten bedrukken

Transformeer een alledaags product met magneet tot een schitterende blikvanger met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Bij Giftsdirect snappen we dat een magneet niet zomaar een product is, maar dat het ook een goede vertegenwoordiger is voor uw merk en bedrijf. Daarnaast zijn magneten ook super handig om in huis te hebben om, bijvoorbeeld dingen op te hangen aan uw koelkast. Hiermee zijn ze uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Diverse keuze in magneten bedrukken

Wij hebben binnen ons assortiment een grote variatie aan magneten, elk geschikt voor een ander doel. Of u nu de keuze maakt voor een kleine bestelling of een grote hoeveelheid magneten, Giftdirect garandeert altijd een prijs waarbij kwaliteit voorop staat. Het is bij ons zo dat hoe meer u bestelt, hoe minder u betaald voor één product.

Verken ook onze andere promotiematerialen, zoals bekers, pennen en schrijfwaren, polsbandjes en antistress producten.

Wij helpen u graag bij uw bestelling

Met jarenlange ervaring in de branche is Giftsdirct de vertrouwde naam voor al bedrukte promotieartikelen. We bieden een soepel bestel- en bedrukproces, met vooraf een gratis drukproef om uw tevredenheid te garanderen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.