Parker pen graveren

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod parker pen graveren

Waarom een Parker pen graveren?

Parker is een bekend merk onder het grote aanbod schrijfgerei. Een Parkerpen graveren zorgt er voor dat u nog meer een luxere uitstraling krijgt. Een hypotheek of testament ondertekenen met een goedkope pen is natuurlijk geen uitstraling. Daarnaast staat u voor schut wanneer de pen het niet doet. Ga dus een Parker pen graveren met uw eigen bedrijfslogo of tekst om professioneel in de markt over te komen. Niet alleen geschikt voor eigen gebruik maar ook als relatiegeschenk. Ze zullen een goed Parker pen zeker waarderen.

 

Het merk Parker

Sinds 1888 maakt het merk Pater al schrijfgerei. Door de jarenlange ervaring maken ze kwalitatief goede pennen die in meerdere landen wordt geproduceerd. Ze hebben door de jaren heen verschillende pennen ontworpen en uitgebracht. De Parker-serie Duofold is de duurste pen met gemiddeld €350,-. Gelukkig heeft Parker ook goedkopere modellen waardoor het in een keer bedrukken van veel Parker pennen geen torenhoge rekening wordt.

 

Ons assortiment pennen

Bij Giftsdirect hebben we een heel groot en variërend aanbod van verschillende merken. Liever geen Parker pen maar goedkopere pennen bedrukken? Bekijk dan deze pagina met goedkope pennen. Graag nog wel steeds een luxe uitstraling maar niet perse een Parker pen graveren? Bekijk dan ons aanbod luxe pennen waar ook andere merken worden aangeboden. Vind u het op onze site lastig om een keuze te maken in de jungle aan pennen? We geven u graag advies voor u gewenste pen. Voor zowel de type pennen als de bedrukking, we hopen graag antwoord te geven op uw vragen en onduidelijkheden. Schroom dan ook niet om contact op te nemen via onze contactpagina.