Promotie artikelen

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod promotie artikelen

Mis onze unieke en voordelige promotie artikelen niet!

Wist u dat u bij ons voor zeer scherpe prijzen de meest originele en unieke promotieartikelen kunt vinden? Ook hebben we regelmatig speciale acties waarbij u 20% korting ontvangt op een selectie van producten. Dat wilt u toch niet missen?

GiftsDirect heeft al doel elke klant te helpen aan het promotie artikel van hun keuze. Daarom zijn onze artikelen onderverdeeld in diverse categorieën. En bieden we een zeer compleet assortiment aan. Vindt u dan toch het artikel van uw wens niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij staan erom bekent dat we in 99% van de gevallen het gewenste promotie artikel alsnog voor u kunnen vinden. Dit is onze hobby en uw gemak!

Uw bedrukte promotie artikelen razendsnel in huis

Wij begrijpen dat u graag zo snel mogelijk gebruik wilt maken van uw nieuwe promotie artikelen. Daarom zorgen wij voor een supersnelle levering van uw bestelling. Na uw goedkeuring van de digitale drukproef heeft u de bestelling in 5-7 werkdagen in huis. Snel hè?!

Heeft u op zeer korte termijn een beurs of evenement op de planning en bent u in alle drukte uw promotie artikelen vergeten te bestellen? Geen paniek! Neem contact met ons op. We kijken naar de mogelijkheden voor een spoedlevering. Samen komen we altijd tot een oplossing.