Luxe auto sleutelhangers

1 Filter op prijs of kleur en kies uw product;
2 Geef de wensen van uw bedrukking door;
3 Ontvang een gratis proefdruk met een scherpe offerte.

Productaanbod luxe auto sleutelhangers

Sleutelhanger stuurwiel

Ruime keuze uit luxe auto sleutelhangers

Bij Giftsdirect vindt u diverse luxe auto sleutelhangers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leren hoesje waar naast de sleutels ook ruimte is voor kleingeld? Of past een sleutelhanger met auto-adapter of hanger van een metalen auto beter bij uw doelgroep? Het is slecht een kleine greep uit het enorme aanbod. Kijk maar eens rond in onze webwinkel om te zien welke sleutelhanger u het meest aanspreekt.

Tip: vind u het lastig om de perfecte sleutelhanger te kiezen? Maak dan gebruik van onze live chat, stuur een mail of bel. We adviseren u graag!

Luxe auto sleutelhangers bedrukken of graveren met uw naam en logo

U maakt de sleutelhanger persoonlijker door hem te laten bedrukken of graveren met uw naam of logo. Graveren geeft vaak een meer luxe uitstraling, metaal en aluminium zijn hier zeer geschikte materialen voor. We graveren de sleutelhangers in ons eigen graveeratelier, kwaliteit gegarandeerd! Kiest u voor een ander materiaal dan bedrukken onze ervaren medewerkers dit met de best passende druktechniek. Ook hierbij kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit. Zowel de sleutelhanger zelf als de opdruk blijven mooi, ook na veelvuldig gebruik.